Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні тероборонців Подільщини вітали із професійним святом.

Дата: 02.10.2022 13:09
Кількість переглядів: 196

Сили територіальної оборони — наймолодший рід військ Збройних Сил України. Ці воїни стали на захист нашої держави з перших днів повномасштабного вторгнення. За сім місяців протистояння, військові здобули колосальний досвід і продовжують боронити Україну від загарбників. І сьогодні тероборонців Подільщини вітали із професійним святом.Фото без опису

На урочистості з нагоди відзначення Дня територіальної оборони завітав виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

«Захищати свій дім, свою вулицю, свою громаду - з цією думкою десятки подільчан - ще вчора просто цивільні - йшли у підрозділи тероборони. Мене переповнює гордість за таких славних синів та доньок нашої України. Всі ви є справжніми патріотами з великої літери, готовими серед перших зустріти ворога»,- зазначив у своєму зверненні до наших Захисників очільник громади.

Почесними грамотами Подільського міського голови за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високі показники в бойовій підготовці, проявлену розумну ініціативу при виконанні завдань щодо охорони і оборони визначених рубежів та цінними подарунками нагороджено:

?Архипову Аллу Федорівну - молодшого сержанта;

?Кравця Станіслава Васильовича – сержанта;

?Грибинюка Микиту Руслановича – старшого лейтенанта.

Завітали на свято, аби підтримати бойовий дух тероборнців виконавці Центру військово-музичного мистецтва Військово-морських Сил України. Наприкінці заходу Людмила Татар пригостила гостей смачною випічкою.

Міцна територіальна оборона – це сила, що присутня у нашій громаді та на яку всі ми розраховуємо. Ви є невід’ємною частиною національного спротиву, Ваші патріотизм та військова підготовка – надійна та гарантована допомога у захисті рідної землі від російської агресії.

Дякуємо Вам за патріотизм і гідну глибокої поваги громадянську позицію! У цей день бажаємо Вам мужності та витримки. Міцного вам здоров’я та непохитної віри у Перемогу!

Слава бійцям територіальної оборони!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора