Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2022 07:30
Кількість переглядів: 235

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Щороку, перша неділя жовтня, День учителя, було, є і завжди буде днем шани і почестей по відношенню до вчителів всіх поколінь.

Ваша пpофесія - коpінна, бо найпеpші знання будь у чому дає учитель. Ви навчаєте молоду людину бути гpомадянином, патpіотом, бути фундатоpом всього нового.

Уже понад 7 місяців ми живемо у реаліях воєнного часу, що накладає свій відбиток на роботу працівників багатьох гаФото без описулузей, у тому числі й освітянської. Ця війна зачепила кожного. Заpаз Ваша головна задача - виховувати молоде покоління, наше майбутнє. На щастя, уже місяць наші діти навчаються і з Вашою допомогою здобувають якісні знання. Пам’ятайте, що саме Ваша робота знаходить відлуння у серцях дітей, яким у майбутньому відбудовувати і розвивати нашу країну.

Висловлюю щирі слова подяки за те, що в такий непростий час Ви продовжуєте навчати дітей, давати їм свою життєву мудрість, досвід, знання, які в майбутньому обов’язково допоможуть стати успішними.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили звання «Вчитель» – провідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Від імені виконавчого комітету Подільської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто бажаю Вам, дорогі наші освітяни, миру, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, наполегливості та мудрості, оптимізму і терпіння! Нехай щирі слова подяки звучать для Вас не тільки у свята, а й щодня.

Зі святом!

Слава Україні!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора