Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні професійного свята для подільської освітянської родини відбувся урочистий захід.

Дата: 01.10.2022 13:31
Кількість переглядів: 262

Сьогодні професія педагога є дуже важливою. Адже попри складну ситуацію в країні, освітні заклади розпочали роботу і продовжують навчати сучасну молодь. Напередодні професійного свята для подільської освітянської родини відбувся урочистий захід.Фото без опису

Привітав вчителів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Він подякував працівникам освіти за натхненну та невтомну працю, вміння триматися та підтримувати інших, вірити у свою громаду та Перемогу. За традицією, у цей день за сумлінну плідну працю, значні успіхи у професійній діяльності, особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління, освітянську спільноту нагородили Почесними грамотами міського голови, Одеської обласної ради та Управління освіти і гуманітарної політики.

«Я не уявляю роботи без вас – команди надійних, енергійних, цілеспрямованих, патріотичних педагогічних працівників. Сьогодні подільські педагоги виховують патріотів, свідомих громадян, які захищають Україну та рятують мирних людей. Водночас ви демонструєте неабияку міць, витримку, єдність та надійно тримаєте ще й волонтерський фронт», - зазначив очільник громади.

Звернувся до своїх колег із вітальним словом і виконуючий обов’язки начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський.

Далі на всіх чекала святкова програма. Вітали своїх вчителів наші найменші жителі громади, творчі колективи та студії міського Будинку культури, виконавці.

Наприкінці заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих українців, які загинули у війні з російським окупантом.

Шановні педагоги! Ви не лише формуєте наше майбутнє, але й творите історію, адже скільки вихованих вами патріотів наразі боронять Україну від агресора. Низький уклін вам за натхненну і самовіддану працю!

Слава вчителям!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора