Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Дата: 01.10.2022 07:30
Кількість переглядів: 193

Шановні наші ветерани, найстарші представники громади!

1 жовтня у нашій державі відзначається Міжнародний День людей похилого віку і День ветерана. Цей день -  можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими й милосердними до найповажнішої частини суспільства.Фото без опису

Але хочу наголосити, що турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків.

Одним із пріоритетних напрямків у роботі  виконавчого комітету Подільської міської ради є соціальний захист старшого покоління. Попри повномасштабну війну рф проти нашої держави, всі соціальні заклади Подільської громади продовжують вдосконалювати напрямки своєї роботи, які направлені на надання послуг літнім людям. А головним осередком, де дбають про людей похилого віку на території нашої громади, є Центр надання соціальних послуг «Родина». Колектив закладу робить все можливе для захисту інтересів, створення сприятливих умов життя для підопічних, допомагає подолати труднощі, що з різних обставин вникли в їхньому  житті.  Відділення соціального обслуговування «Вдома» продовжує безкоштовно надавати соціальні послуги жителям громади на дому. Наше головне завдання – вселити в цих людей надію та віру в добро.

В цей день я низько схиляю перед Вами голову. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки! Бажаю миру, міцного здоров`я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора