Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вони вселяють віру, дарують надію, оточують любов’ю діток, яким доля із ранніх літ принесла випробування... Все це про людей, які обрали особливу дорогу батьківства - усиновлення.

Дата: 30.09.2022 14:31
Кількість переглядів: 232

Вони вселяють віру, дарують надію, оточують любов’ю діток, яким доля із ранніх літ принесла випробування... Все це про людей, які обрали особливу дорогу батьківства − усиновлення. У сьогоднішнє велике свято Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, Україна візначає День усиновлення. Це свято всіх усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, котрі прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили рідні сім'ї.Фото без опису

З нагоди свята, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський привітав подільські родини, у яких проживають діти під опікою та подякував за любов та милосердя, відкрите серце та велику відповідальність за долі дітей, а також нагородив Почесними грамотами міського голови за багаторічну плідну і сумлінну працю у вихованні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання, щоденну турботу та активну життєву позицію.

«Ви для мене справжні герої. Це величезна відповідальність! Завдяки вам діти вірять в чудове майбутнє. Хочеться, щоб таких опікунів та прийомних батьків у нашій громаді з кожним роком більшало, хочеться, щоб усі діти, яким довелося пережити втрату батьків, знайшли нові сімї, росли у любові та батьківській турботі», - зауважив очільник громади.

Вітаємо усіх причетних до святої справи дарування сімейного тепла! Бажаємо і дорослим, і дітям миру, міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові! Нехай прийняті усиновителями і опікунами, прийомними батьками і батьками-вихователями рішення про створення сім’ї для дитини стане одним з найщасливіших рішень у Вашому людському бутті!

Щиро сподіваємося, що серед жителів громади є люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють серця і домівки для дітей, до яких доля жорстоко поставилася на початку життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора