Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Традиційно, в останній день вересня, ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек, а бібліотекарі – своє професійне свято.

Дата: 30.09.2022 11:47
Кількість переглядів: 235

Традиційно, в останній день вересня, ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек, а бібліотекарі – своє професійне свято. Подільські бібліотеки світлі, теплі, справді стали для маленьких і дорослих жителів громади інформаційними та культурними центрами. Але головною цінністю, як і у будь-якій сфері, є люди, фахівці бібліотечної справи, ентузіасти, закохані у книгФото без описуу. Тож сьогодні, 30 вересня, винуватці свята приймали вітання з Всеукраїнським днем бібліотек від виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського та заступника міського голови Людмили Задорожної.

“Незважаючи на століття Інтернету, працювати із “живою” книгою надзвичайно цікаво. І від вас, власне, залежить — яка інформація потрапить у руки маленького чи дорослого читача. Які він зробить висновки і яких результатів досягне. Тому роль бібліотечної системи в нашій країні переоцінити складно. Вона — передовий фронт, що формує майбутнє,” – зазначив очільник громади.  

Честь і хвала вам, шановні бібліотекарі, за подвижництво, за працю, за відданість справі, якій служите серцем і душею. Бажаємо вам миру, невсипущої енергії і міцного здоров’я!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора