Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29.09.2022 року мало б виповнитися 28 років доброму, щирому, гарному юнаку, мешканцю села Липецьке, ІСАДЧЕНКО ВОЛОДИМИРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ.

Дата: 29.09.2022 10:45
Кількість переглядів: 197

9.09.2022 року мало б виповнитися 28 років доброму, щирому, гарному юнаку, мешканцю села Липецьке, ІСАДЧЕНКО ВОЛОДИМИРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ. Але доля розпорядилася інакше: вісім років назад, 29.05.2014 року, Володимир загинув. Володимир – перший загиблий у нас на Подільщині та, на великий жаль, наймолодший. По дорозі з м. Слов’янськ Донецької області до м. Ізюм Харківської області, невідоміФото без опису зловмисники наздогнали та обстріляли автомобіль, у якому поверталися військовослужбовці. Від отриманих поранень Володимир загинув на місці.

За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Військовій присязі та українському народові, зразкове виконання службово-бойових завдань, виявлену особисту мужність і героїзм в умовах загрози життю та здоров’ю старший солдат Володимир Ісадченко нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Наказом командувача Національної гвардії України за мужність, відвагу, проявлені при виконанні військового обов'язку, старший солдат Володимир Ісадченко був навічно зарахований до списків Дніпропетровського полку з охорони громадського порядку.

Пам`ять про ІСАДЧЕНКА ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА – справжнього патріота та героя України, – назавжди залишиться у наших серцях. Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора