Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням заступника начальника ОВА Сергія Підгайного відбулось засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Одещини до роботи в зимових умовах.

Дата: 22.09.2022 16:23
Кількість переглядів: 198

22 вересня у режимі відеоконференції під головуванням заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Підгайного відбулось засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціальної сфери Одещини до роботи в зимових умовах 2022-2023 років. Участь у заході взяв виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник міського голови Анатолій Корчовий та Олександр Мемей, головний інженер КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго».

В ході засідання розглянули актуальні питання щодо підготовки житлово-комунальної та соціально-культурної сфери до осінньо-зимового періоду в розрізі всіх районів та громад Одеської області, обговорили і виконання комплексних заходів щодо сталого проходження зимового періоду.

Під час доповіді Олег Албанський повідомив, що об’єкти теплопостачання Подільська на 100% підготовлено до роботи в опалювальний період 2022/2023 рр. Із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» укладено договір на постачання природного газу та включено підприємство до реєстру споживачів.

Обговорювали в ході засідання і заходи з підготовки філії «Інфоксводоканал» до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

В результаті розгляду всіх питань сільським, селищним, міським головам та начальникам районних військових адміністрацій надано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора