Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення вартісної ознаки предметів, що входять до складу малоцінних необоротних матеріальних активів

Дата: 22.09.2022 16:08
Кількість переглядів: 213

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

Про  встановлення вартісної ознаки предметів,

що входять до складу малоцінних необоротних

матеріальних активів

 

Відповідно до ст. 56 Бюджетного кодексу України, ст. 6 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», наказу Міністерства фінансів України від 28.12.2020 року № 816 «Про затвердження змін до деяких Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку для суб’єктів державного сектору», з метою визначення єдиних вимог до встановлення вартісних ознак предметів, що входять до складу малоцінних необоротних матеріальних активів для бюджетних установ, які фінансуються за рахунок бюджету Подільської міської територіальної громади, з урахуванням вимог Постанови Кабінету міністрів України від 11.03.2022 р. № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», керуючись ст. 40, ч. 2 ст. 42, ч. 5 ст. 59, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет Подільської міської ради Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Встановити для бюджетних установ, які фінансуються за рахунок коштів бюджету Подільської міської територіальної громади, вартісну ознаку предметів, що входять до складу малоцінних необоротних активів, до 20 000,00 гривень включно за одиницю (комплект) без податку на додану вартість.

 

  1. Дія цього рішення поширюється на головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня, одержувачів коштів та бюджетні установи, що фінансуються за рахунок коштів бюджету Подільської міської територіальної громади.

 

  1. Керівникам бюджетних установ та організацій, які утримуються за рахунок коштів бюджету Подільської міської територіальної громади привести свої нормативні акти у відповідальність до даного рішення.

 

  1. Рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення.

 

  1. Контроль за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-начальника фінансового управління МУЗИЧУК О.В.

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                          О.Б. АЛБАНСЬКИЙ

 

22.09.2022 р.

    № 295.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора