Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 19 вересня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та директорів комунальних підприємств.

Дата: 19.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 265

Сьогодні, 19 вересня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева нарада за участі заступників, керівників структурних підрозФото без описуділів міської ради та директорів комунальних підприємств, які доповідали за проведену роботу за минулий тиждень.

??Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Працівниками Департаменту проводиться робота із суб’єктами господарювання щодо сплати податків за земельні ділянки ( до Прокуратури направлені відповідні листи).

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» доповіла, що протягом минулого тижня перебоїв із водопостачанням не виникало. Всі аварії локалізуються та ліквідовуються оперативно.

-КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго» завершує підготовку до опалювального сезону 2022-2023 рр. Зокрема, на котельнях все завершені всі підготовчі роботи, тепломережі готуються до заповнення теплоносієм.

-Кожного дня працівники КО «Благоустрій» працюють для того, щоб наша громада завжди була чистою та охайною: прибирають вулиці, вивозять ТПВ, опале листя, проводять роботи із санітарної розчистки дерев. Також зачищають несанкціоновані сміттєзвалища. Продовжуються роботи із благоустрою і в с. Липецьке.

-Фахівці КО «Міськсвітло» ліквідували несправності роботи світлофорних об’єктів на перехресті у м-ні «Черемушки», а також усувають наслідки негоди у м-ні «Михайлівка» - сильний вітер пошкодив лінії електропередач.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує у належному стані кладовища.

-Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «КВП-Городок» продовжують ремонт житлового фонду Подільська. Проводяться ремонти під’їздів та покрівель багатоповерхівок.

-Заклади загальної середньої освіти громади продовжують працювати за змішаною формою навчання. На минулому тижні за участі заступника міського голови Людмили Задорожної та виконуючого обов’язки начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимира Самборського відбулась зустріч із педагогічними колективами закладів освіти, в ході якого обговорювалися питання врегулювання розкладу занять, подальша робота щодо створення безпечних умов в закладах освіти тощо.

- Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Продовжується і робота із суб’єктами господарювання щодо заміни реклами на українську мову. Що стосується агропромислового комплексу, то негода внесла корективи у початок посівної озимих культур, а також збору врожаю соняшника та кукурудзи.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює без змін. Усі види соціальних допомог виплачуються вчасно. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у Подільській громаді зареєстровано 1876. Також зазначимо, що Кабінет Міністрів України прийняв Постанову, згідно якої повноваження щодо підготовки виплатних документів та проведення фінансування виплат субсидій та пільг із жовтня місяця передадуть Пенсійному фонду України.

- На обліку Подільського міського центру соціальних служб перебуває 153 родини. Фахівці центру продовжують надавати допомогу як внутрішньо переміщеним особам, так і сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

-Насьогодні основний напрямок роботи Центру надання адміністративних послуг – послуга з реєстрації/перереєстрації місця проживання.

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. На амбулаторному лікуванні у сімейних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги перебуває 20 пацієнтів із підтвердженим захворюванням на COVID-19. Медпрацівниками ЦПМСД здійснено два виїзди у с. Липецьке, в ході яких надана медична допомога та консультації всім, хто звертався до лікарів.

По завершенню наради виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським традиційно було надано ряд доручень на поточний тиждень окремим керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора