Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільській громаді жалоба: сьогодні провели в останню путь Героя-Захисника Валерія Володимировича Тисячного.

Дата: 18.09.2022 12:57
Кількість переглядів: 243

У Подільській громаді жалоба: сьогодні провели в останню путь Героя-Захисника Валерія Володимировича Тисячного.

Попрощатися з хоробрим чоФото без описуловіком, справжнім патріотом України прийшли вдячні земляки, рідні та близькі, побратими та представники міської влади.

Валерій разом із багатьма відважними Захисниками долучився до Небесного легіону патріотів України. Віддав найдорожче і найцінніше – своє життя, щоб над нашою Україною засяяло сонце миру і спокою. Відважний, сміливий, відданий син свого народу протистояв російському ворогу на полі бою до останнього! На жаль, ця війна забирає найкращих.

Навіки залишиться у серцях його подвиг, бажання захистити свій край, свою державу від рашистської навали.

Прикро і боляче, що такі сильні, мужні, патріотичні чоловіки як Валерій Володимирович гинуть у самому розквіті сил. Адже вони могли б ще багато зробити для своїх родин, для нашої України. Але вони віддали своє життя не дарма – щоб наша Батьківщина була вільною і Незалежною. Щирі співчуття рідним та безмежна вдячність батькам за справжнього сина своєї держави, який ціною власного життя захищав нас і Україну!

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ВІЧНА СЛАВА НАШОМУ ГЕРОЮ ТИСЯЧНОМУ ВАЛЕРІЮ ВОЛОДИМИРОВИЧУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора