Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільській громаді відзначили День фізичної культури і спорту!

Дата: 17.09.2022 13:33
Кількість переглядів: 268

У той час, коли Збройні Сили України захищають кожного з нас на фронті, наші спортсмени роблять усе, аби державний гімн України звучав на весь світ, а Прапор майорів на найвищих п'єдесталах мiжнародних змагань.Фото без опису

Незважаючи на несприятливу погоду, сьогодні зібралися подільські спортсмени: вихованці КДЮСШ «Локомотив» - відділення легкої атлетики, боксу, греко-римської боротьби, волейболу, баскетболу, футболу, секція карате, ДЮСШ дітей-сиріт та малозабезпечених сімей, Клуб східних єдиноборств «Коршун», наші юні артисти – студія танцю та циркового мистецтва «Грація», танцювальний клуб сучасного танцю «Престиж», клуб спортивного, бального та сучасного танцю «Глорія», хореографічний колектив «Фантазія», танцювальний клуб "LUXURY", а також фітнес-клуб «Women-фітнес», спортивний клуб «Спарта» та «Олімпік».

Завітала на свято спорту і заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, яка зазначила, що навіть в таких складних умовах наші спортсмени демонструють чудові результати, представляючи Подільську громаду і Україну на Фото без описузмаганнях різного рівня. Бо, виходячи на спортивну арену, вони точно знають, що повинні підняти наш Прапор і показати український дух та незламність усьому світу! Людмила Іванівна щиро подякувала тренерам всіх спортивних секцій нашої громади та батькам за те, що виховують у наших дітях непереможний дух і, безумовно, любов до нашої України.

Далі Почесними грамотами Подільського міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту була відзначена наша молодь – багаторазові призери, чемпіони міських, Всеукраїнських та Міжнародних змагань.

Володимир Самборський, виконуючий обов’язки начальника Управління освіти і гуманітарної політики також долучився до привітань та нагородив спортсменів Подяками. Окремо сьогодні хочеться відзначити боксера Володимира Коновальчука, який отримав посвідчення та звання Майстра спорту України!

Далі юні поціновувачі здорового пособу життя влаштували для всіх присутніх показові виступи, чим довели власні навички, талант та вкотре підтвердили потенціал майбутніх чемпіонів, а глядачі з великим захопленням споглядали за ними.

Сьогоднішнє спортивне дійство знову продемонструвало, що нам є ким пишатися, адже у Подільській громаді щодня відточуються нові діаманти підростаючого покоління, яке прославлятиме нашу Батьківщину на весь світ.Фото без опису

Але на цьому відзначення Дня фізичної культури і спорту не завершується! Прямо зараз проходять спортивні змагання з боксу, волейболу та футболу!

Тож ми ще раз вітаємо всіх тренерів та спортсменів Подільської міської територіальної громади!

У цих непростих умовах Ви продовжуєте тренуватись, загартовувати силу духу та здобувати ффперемоги! Адже нині кожна маленька перемога – наближає нас до спільної, Великої! Бажаємо впевнено та наполегливо крокувати до нових вершин. Перспектив і великих досягнень у світі спорту, незгасної віри в те, що все обов’язково буде добре!

Любіть спорт! Любіть Україну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора