Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо із Днем Рятувальника!

Дата: 17.09.2022 07:30
Кількість переглядів: 244

Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та ветерани пожежної служби! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем рятувальника!

17 вересня – відмінна нагода ще раз подякувати за мужність, сміливість та рішучість усім працівникам аварійно-рятувальних служб. Ви виконуєте нелегку, але почесну місію – рятуєте людей! Ви – рятувальники – ризикуючи свої життям, рятуєте інші. Ви – сильні духом, загартовані неабиякими випробуваннями, сміливі та самовіддані.Фото без опису

Тисячі успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження важливості та благородності вашої професії.

Від імені виконавчого комітету Подільської міської ради, депутатського корпусу та від вдячної громади дякую за вашу мужність, стійкість та професіоналізм. За те, що там, де потрібна допомога, ви завжди є першими. Дякую за врятовані життя. За збережені матеріальні і культурні цінності. За вціліле майно родин, які потрапили в біду.  Дякую вашим батькам, дружинам, дітям, які кожного разу проводжають вас на роботу з тривогою. Бажаю, щоб ви - їхні сини, чоловіки і батьки  - завжди поверталися додому здоровими і неушкодженими.

Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння нашій державі та українському народові!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Слава рятувальникам!

 

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора