Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сервісні центри МВС розпочали виставки «Герої МВС. 200 днів війни».

Дата: 16.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 204

Сервісні центри МВС розпочали виставки «Герої МВС. 200 днів війни».

Для них «воля», «незалежність» і «державність» — слова, які мають велике значення. Багато українців відчули внутрішню потребу не просто якісно виконувати свої професійні обов’язки на робочому місці, а й часто змінити рід занять і проявити себе як захисники. Про них мало знФото без описуають, бо їхні подвиги стаються просто зараз, навіть тоді, коли ви читаєте цей текст. Аби про таких достойних людей знали більше, сервісні центри МВС долучаються до поширення інформації. 

Від 15 вересня у низці сервісних центрів МВС по всій Україні організували інформаційні куточки, виставки та показ відео про героїв, які боронять Україну. Кожен відвідувач може подивитись фото і прочитати історію наших захисників, поки очікує обслуговування.

Інформаційна кампанія є частиною масштабного проєкту «Герої МВС. 200 днів війни». 

В Україні традиція розповідати про подвиги тягнеться уже віками ще з часів Київської Русі, коли літописці описували подвиги війська та державні справи. Згодом про звитягу козаків розповідали людям бандуристи та кобзарі уже в іншому — усному форматі. Таку традицію розповідей може перехопити і нове покоління українців. Зараз використовуємо ті формати, які є актуальними для сприйняття. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора