Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши мужність і стійкість загинув наш земляк, справжній патріот України Рязанов Юрій Олександрович.

Дата: 15.09.2022 14:48
Кількість переглядів: 310

Війна – велике горе, страшне лихо, яке безжально забирає життя. Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши мужність і стійкість загинув наш землякФото без опису, справжній патріот України Рязанов Юрій Олександрович. Мужній оборонець вирушив на поле бою, захищаючи Україну, рідний край, свою сім’ю. Герой, житель нашої громади, віддав найдорожче – своє життя – за свободу та незалежність Української держави, за щасливе майбутнє теперішніх та прийдешніх поколінь.

Сьогодні провести в останню путь бійця прийшли рідні, друзі, побратими, керівництво громади та мешканці. Чин відспівування спочилого воїна провів настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько. Стаючи навколішки і схиляючи голову, кожен висловлював свою подяку і гіркоту втрати.

Поховали Героя з усіма військовими почестями. Слова глибокої шани, гіркі сльози та біль, гордість за нашого земляка…

Ми не забудемо ніколи, як дорого коштує мирне небо над головою! Ми ніколи не пробачимо російським загарбникам тих жертв і страждань, які вони принесли на нашу землю. Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Батьківщину! Юрій Олександрович віддав своє життя за те, щоб життя кожного з нас тривало.

Герої Української землі не вмирають, і вічна пам’ять про них житиме вічно в широких пшеничних полях, синьому небі та у серцях вдячних українців!

Вічна пам’ять і слава Герою Рязанову Юрію Олександровичу! Щирі співчуття рідним і близьким..

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора