Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Валентина Іванівна Бондаренко, голова Ради квартальних комітетів, взяла до рук свою зброю – нитки та спиці, аби внести свій вклад у підтримку захисників.

Дата: 15.09.2022 10:33
Кількість переглядів: 194

З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Валентина Іванівна Бондаренко, голова Ради квартальних комітетів, взяла до рук свою зброю – нитки та спиці, аби внести свій вклад у підтримку захисників.Фото без опису

Цього разу Валентина Іванівна самостійно зв’язала понад два десятки теплих шкарпеток, які обов’язково стануть у нагоді бійцям у зв’язку з прийдешніми холодами. Усе це жінка робить, аби зігріти українських військових, щоби вони не хворіли, адже виконують надважку місію, захищаючи нас. А все почалося із дзвінка доньки добродійки, яка також є військовослужбовцем. У телефонній розмові, коли Валентина Іванівна запитувала про потреби захисників на фронті, дочка зазначила: «Мамо, в’яжіть хлопцям шкарпетки».

Це вже не перша партія теплих виробів. Ще на початку війни, Валентина Іванівна, небайдужі подільчани згуртувалися та почали виготовляти шкарпетки, кілька мішків яких одразу відправляли на передову.Фото без опису

Серед безлічі добрих справ жінки є і організація квартальних по збору постільної білизни. Частину передали військовим, а другу – внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток у нашій громаді. Також Валентина Бондаренко, в активній співпраці із Подільською міською радою, активно займається пошуком житла для переселенців.

Валентина Іванівна Бондаренко зараз з любов’ю в’яже чергову партію шкарпеток для українських воїнів. Теплі речі, зроблені натрудженими руками подільчанки, стають справжніми оберегами для наших захисників. Бо в кожну петлю жінка вплітає частинку своєї душі і щиру молитву за воїнів, аби вони якнайшвидше поверталися додому з Перемогою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора