Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбулась робоча зустріч голів територіальних громад Подільського району із представниками Установи «Агенція регіонального розвитку Одеської області».

Дата: 14.09.2022 15:02
Кількість переглядів: 263

Сьогодні відбулась робоча зустріч голів територіальних громад Подільського району із представниками Установи «Агенція регіонального розвитку Одеської області». Взяв участь у нараді і виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

На початку зустрічі керівник відділу взаємодії з районами та громадами «Агенції регіонального розвитку» Олена Іванова зауважила, що основними ініціативами Установи є допомога громадам у розробці проектів та програм розвитку, участь у моніторингу виконання Державної стратегії регіонального розвитку та залучення коштів приватних інвесторів і міжнародних організацій.

Ключовими питаннями стали виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо засад регіональної політики та політики відновлення регіонів і території», інвестиційний потенціал територіальних громад, а також їх співпраця із Агенцією.

У ході бесіди учасниками було обговорено можливі напрямки співробітництва, а також плани про подальшу співпрацю у напрямку розвитку Одеської області. Наприкінці заходу всі учасники висловили надію на конструктивну роботу та отримання бажаних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора