Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 09 вересня 2022 року.

Дата: 13.09.2022 16:34
Кількість переглядів: 198

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом  на 09 вересня 2022 року.

 

   КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 5 заявок абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної арматури, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  бул. Бірзульский, 34; вул. Кузовкова, 4; вул. Мельниченка, 118 та ін. 

   Силами цеху водопостачання виконано 4 заявки: вул. Новоселів, 2; вул. Мельниченка, 105; В/ч (територія КЕЧ) та ін.

   Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  20 заявками    абонентів: вул. Мельниченка, 122; вул. Терешкової, 3; вул. Армійська, 508 та ін.

   Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

   

   Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

         

     КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» На котельні №2 завершені роботи з оновлення умовних позначок електроустановок згідно ПУЕ, ПТЕЕС, котельні.

      На котельні № 9 завершене фарбування обладнання ХВО.

      На котельній №7 завершені роботи по виконанню ревізії та  запірної арматури, яка встановлена на теплових мережах.

      Продовжується заміна теплової мережі від ТК 30 до житлового будинку по вул. Мельниченка,130, протяжністю 7 м., Ду 130 мм.я.

      Продовжується аварійний ремонт від котельні № 11 до ЗЗСО № 3 (їдальня) протяжністю 120 м.Ду 57 мм.

      Продовжується прокладання нового трубопроводу від котельні № 11 до ЗЗСО №3 ( основний корпус), протяжністю 80 м, Ду 89 мм.    

      

      « Компанія «Горсвет».  Виконання  заявок від населення міста - 8 од.

     Проведено технічне обслуговування та фарбування щитів обліку при ТП 338,     380, 306.

     Проведено технічне обслуговування світлофорного контролера на перехресті вулиць Соборна – Армійська.

    Проведено технічне обслуговування та заміна лічильника щита обліку при ТП 307.

    Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

    Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

              

   КО « Благоустрій» Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи зі скошування рослинної порослі  по вулиці Соборна, Я.Мудрого, Гетьманська, Успенська, Калинова, Армійська, Бірзульська, Механізаторів, Гоноратська, Горіхова, Козацька, Каштанова, Тіверська, Горького, 8 Березня, Михайлівська, Залізнична, провулок Ентузіастів та проспект Перемоги. Виконано ремонт дитячої гвинтової гірки на дитячому майданчику по проспекту Перемоги біля «Укртелеком» (газозварювальні роботи) та закріплення даної конструкції. Виконані роботи з підрізання дерев в алейно парковій смузі по вулиці Кузовкова, Л.Толстого, Залізничників та проспект Перемоги. Виконані роботи по ремонту контейнерів для ТПВ об’ємом 0,75 м3. Виконано поточний ремонт дитячого майданчика по проспекту Шевченка, а саме ремонт містка для переходу (газозварювальні роботи) та закріплення конструкції. Проведено зварювальні роботи по закріпленню металевого паркану у парку біля «Укртелеком» по проспекту Перемоги. Проведено зварювальні роботи по закріпленню декоративних годинників у сквері «Городок».

     У с. Липецьке щоденно виконувались роботи з прибирання сміття та опалого листя біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконувались роботи зі скошування рослинної порослі по вулиці Центральна та Мойсеєнко, біля автобусних зупинок та в парку.

 

   ПП «Городок – КВП »  Ремонт під’їздів у ж/б 578 по вул. Армійській. Ремонт м’якої покрівлі  30м²  у ж/б 3 по вул. Л. Толстого. Ремонт м’якої покрівлі  40м²  у ж/б 1 по вул. Л.Толстого.  Ремонт вхідних дверей на дах у 2-му під’їзді у ж/б 619 по вул. Армійській. Ремонт вхідних дверей у ж/б 490 по вул. Армійській.  Ремонт 2-х лавок біля ж/б 554 по вул. Армійській.  Ремонт 3-х урн біля ж/б 544 по вул. Армійській. Ремонт шиферної покрівлі , заміна 5-х ковзанів у ж/б 99 по вул. Армійській. Покіс трави. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  40м³. Електриком  підприємства  виконано 10 заяв  від  мешканців  будинків . Протягом  тижня  здійснювалось прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

  

        ПП «Курінь» Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей та ремонт  кодових замків та заміна на нові. Продовжується ремонт під їздів будинку по вул.Армійська 640.

Закінчено  ремонт під їздів буд. вул.Соборній 241 та почато ремонт під їздів вул. Єнергетиків,4.

Проводяться  перевірка ел.щитових, профілактичні роботи , частковий ремонт, по всіх під їздах будинку по вул.Соборній 245.Виконується фарбування дворових лавок, столиків, біля під їздів,  дитячих майданчиках ,ремонтні роботи дитячих майданчиків біля будинків житлового фонду;

- виконується перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків.

Проводиться

- установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

- чистка вентиляційних каналів;

-завозиться  пісок  в  пісочниці  дитячих майданчиків;

- вивозиться негабаритне сміття;

-проводиться скошування трави по всьому житловому фонді;

- екстрених викликів електрика –7;

-постійно проводиться сухе прибирання сходових клітин під їздів;

- постійно проводиться прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

 

       Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 13 звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних-2   чол. ( в телефонному режимі)  5 чол.- на особистому прийомі. Видано ордери на проведення земробіт-3 од. Усім ,хто звернувся, надані обґрунтовані відповіді та  роз’яснення. Підготовлено 2 звіти.

      05 вересня 2022 року начальником відділу за участю місцевого телебачення підготовлено сюжет щодо порушень санітарного стану , а саме: викидання сміття у лісосмугу та на території цвинтаря. У ході перевірки та на підставі наданих відео зйомки факт порушення підтвердився та працівниками відділу на гр. М складено адміністративний протокол заст. 152. Також працівниками був складений протокол на гр. Н. щодо порушень санітарного стану ,а саме: торгівля у невстановленому для цього місці. Також працівниками відділу було проведено черговий виїзд до ВНС по вул. Водопровідній, яка належить до БМЕУ 2 щодо перевірки виконання раніше виданого припису. 09.09. працівниками відділу було здійснено виїзд по скаргам мешканців нашої громади для подальшої підготовки обґрунтованих відповідей.

 Загалом складено 2 адміністративні протоколи  за ст. 152. та дані передано до адміністративної комісії.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

      Станом на 09.09.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                           

        Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

        У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2 -35 -96.  

 Т.в.о. директора Департаменту                                                                                     

  Є.С. Іванюк                                                                         

 

 

 

 

     Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора