Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 12 вересня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева нарада.

Дата: 12.09.2022 15:03
Кількість переглядів: 249

Сьогодні, 12 вересня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств, установ та організацій доповіли про проведену роботу за минулий тиждень.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. На минулому тижні за участі відповідних фахівців відбувся спільний робочий виїзд до закладів освіти громади, в ході якого була зроблена оцінка можливості будівництва споруд цивільного захисту на їх територіях. Також працівники Департаменту опрацьовують заяви та скарги мешканців.

-Працівниками КВЕП «Подільськводоканал» протягом минулого тижня було ліквідовано декілька аварійних ситуацій, що виникли на системах водопостачання та водовідведення.

-КВЕП «Подільськтеплокомуенерго» завершує підготовку до опалювального сезону 2022-2023 рр. Згідно плану, у деяких мікрорайонах міста триває заміна тепломереж. Жителі громади, так і всі українці мають готуватися до зимових холодів, адже, як зазначив Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов, опалювальний сезон в Україні розпочнеться вчасно, проте поставки тепла в квартири будуть скорочені, оскільки зима все ж буде складною.

- Працівники КО «Благоустрій» продовжують впорядковувати нашу громаду, а саме збирають та вивозять тверді побутові відходи, опале листя, щоденно прибирають вулиці, зони відпочинку. Крім того, ремонтують дитячі майданчики, а також проводиться капітальний ремонт сміттєвих баків загального користування. Ліквідовують і наслідки вандалізму у міських парках, де невідомі пошкодили інсталяції.

-КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів громади. Також проводиться технічне обслуговування ліній електропередач в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує у належному стані кладовища громади.

-Керуючі кампанії ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» продовжують ремонт житлового фонду Подільська. Проводяться ремонти під’їздів та покрівель багатоповерхівок, а також прибираються прибудинкові території, а також закуповуються спеціальні суміші проти ожеледиці.

- Адміністрація Управління освіти і гуманітарної політики звітувала про перший навчальний тиждень у закладах освіти. Через війну процес навчання серйозно трансформувався: освітян і школярів у стислі строки вона змусила стати максимально гнучкими. З директорами та педагогами шкіл відпрацьовуються розклади занять, вимоги сьогоднішніх реалій та форми навчання. Також було зазначено, що у закладах освіти завершено встановлення камер відеоспостереження.

-Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Продовжується і робота щодо легалізації зайнятості населення із представниками Держпраці.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Фахівцями опрацьовуються заявки на отримання пільг, субсидій та інших соціальних виплат.Фото без опису

-На обліку Подільського міського центру соціальних служб перебуває 150 родин. Фахівці центру продовжують надавати допомогу як внутрішньо переміщеним особам, так і сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

-У стаціонарному відділенні ЦНСП «Родина» перебуває 23 особи похилого віку, а на обслуговуванні відділення «Вдома» - 250.

-Центр надання адміністративних послуг проводить роз’яснювальну роботу серед населення щодо відшкодування вартості комунальних послуг за поселення ВПО. Надаються послуги із реєстрації/перереєстрації місця проживання тощо.

-Подільська міська лікарня безкоштовно отримала медичне обладнання від Міністерства охорони здоров’я, а саме сучасну наркозну станцію та монітор пацієнта. А по розподілу Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної військової (державної) адміністрації було отримано інкубатор для новонароджених. Загальна сума обладнання складає понад 2 млн грн.

-Центр первинної медико-санітарної допомоги працює у посиленому режимі, адже побільшало звернень мешканців із симптомами ГРВІ (переважно діти дошкільного і шкільного віку). Також протягом останнього часу на території міста почав стрімко зростати рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 – зафіксовано 6 випадків захворювання, пацієнти перебувають на амбулаторному лікуванні.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, установ, організації були дані зауваження та відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора