Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 вересня Подільська громада попрощалася зі своїм земляком, вірним сином України Тростянецьким Владиславом Володимировичем.

Дата: 05.09.2022 09:51
Кількість переглядів: 228

4 вересня Подільська громада попрощалася зі своїм земляком, вірним сином України Тростянецьким Владиславом Володимировичем, який поклав своє молоде життя на захист Батьківщини. Він був вірний військовій присязі, відчайдушно протистояв ворогові, чітко виконував поставлені бойові накази і до останнього подиху вірив у Перемогу.Фото без опису

Але за нашу незалежність Владислав віддав найцінніше - своє життя. В нашій пам’яті він назавжди залишиться 26-річним Героєм.

Прощалися із Захисником найближчі люди – рідні та близькі, друзі, побратими, а також представники міської влади та багатолюдна громада, яка прийшла віддати останню шану воїну. Панахиду відправили священнослужителі, а всі присутні помолилися за безсмертну душу полеглого військовослужбовця, який пішов боротися з російськими вбивцями, що усіма силами намагаються знищити все українське.

Неможливо перемогти народ, який хоронить своїх Героїв, стоячи на колінах. З військовими почестями Владислава провели у останню путь..

Смерть вирвала із життя ще зовсім молоду людину, повну сил та енергії. Біль втрати неможливо передати ніякими словами.

Найкращі йдуть захищати Батьківщину, тримають мирне небо над нами й головами наших дітей! Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту України Владиславу Тростянецькому!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора