Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 01.09.2022 16:48
Кількість переглядів: 250

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови – секретаря Подільської міської ради Олега Албанського відбулось чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний  засідання було винесено 32  питання, які стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів. Після затвердження порядку денного члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань.Фото без опису

У блоці проектів рішень, що стосуються захисту прав дітей, розглядались питання щодо надання статусу дітям, позбавлених батьківського піклування, встановлення опіки/піклування над дітьми-сиротами тощо. Доповідала Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей.

Окремо члени виконкому прийняли рішення стосовно передачі матеріальних цінностей. Йдеться про щоденні потреби Української армії. Тож, з балансу Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин та Управління економічного розвитку та інвестицій на баланс однієї із військових частин передано матеріально-технічні засоби та будівельні матеріали.

У ході засідання виконкому розглянуто і питання про внесення змін до Програми розвитку освіти Подільської міської територіальної громади. Доповідав виконуючий обов’язки начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський.

Розглянули та підтримали внесення доповнень до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки. Так, основними напрямками діяльності є проведення дезінфекції транспортних засобів, будівель та місць масового перФото без описуебування, створення матеріального резерву медичного обладнання, лікарських, дезінфекційних засобів, засобів індивідуального захисту для медичних та соціальних працівників з метою недопущення поширення на території нашої громади випадків захворювань на Covid-19. Також пріоритетним напрямком є створення безпечного простору у закладах освіти, а саме встановлення обладнання з відеоспостереження.

Від початку війни, вся Україна гуртом стала на захист своєї землі – не тільки на фронті, але і в тилу, де кожен докладає максимальних зусиль, аби щодня наближати спільну Перемогу. Тож всебічна допомога нашій Героїчній армії є важливим напрямом роботи міської влади. Рішенням виконавчого комітету вкотре підтримано рішення щодо виділення коштів підрозділам Збройних Сил України. Розглядався і ряд інших фінансових питань, з яких доповідала перший заступник Подільського міського голови - нчальник фінансового управління Олена Музичук.

З усіх питань, які були винесені на засідання, погодженні членами виконавчого комітету.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора