Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добіг до свого кінці літній проєкт #Народня_майстерня у Подільську.

Дата: 31.08.2022 13:12
Кількість переглядів: 218

Добіг до свого кінці літній проєкт #Народня_майстерня у Подільську. Головною метою його стало залучити до українських народних ремесел якомого більше дітей громади, занурити їх у неймовірний світ народної творчості, пригадати давно забуті звичаї та традиції. На практичних майстер-класах діти мали змогу спробувати свої можливості , та ще й на додаток забрати із собою свій створений виріб.Фото без опису

Коники із глини, лялька-травниця, мотанка, вишивка традиційним українським хрестиком, ткацтво, обереги із природних матеріалів, свічка із натуральної медової вощини та багато іншого створили наші юні, але вже досвідчені учасники.

Дякуємо майстрам народної творчості, які люб'язно поділилися своїми знаннями із малечею та відгукнулися на нашу пропозицію. А також дякуємо –дітям та батькам, які приєдналися та із задоволенням потягом усього літа відвідували змістовні майстер-класи..

Сподіваємося, кожен знайшов для себе якусь цікаву справу то обов'язково продовжить її, адже це і була наша головна мета!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора