Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади станом на 26 серпня 2022 року.

Дата: 30.08.2022 16:13
Кількість переглядів: 137

 

Інформація про роботу комунальних та житлових підприємств громади

станом  на 26 серпня 2022 року.

  

    КВЕП «Подільськводоканал» Аварійно-диспетчерською службою виконано 4 заявки абонентів по ремонту внутрішнього водопроводу, ремонту запірної армари, ремонту  сан-технічних приладів, прочищенню внутрішньої каналізації:  вул. Ломоносова, 10; пр. Перемоги, 22 та ін. 

   Силами цеху водопостачання виконано 4 заявки: с. Куяльник, вул. Набережна; вул. Трудова; вул. Мельниченка кут пр. Кутузова та ін.

   Силами цеху водовідведення прочищена вулична каналізація за  14 заявками    абонентів: вул. Ломоносова, 19;  вул. Льва Толстого, 7; Міська лікарня (морг) та ін.

    Вода по хімічним та бактеріальним аналізам відповідає ДСанПІН «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

    Силами цеху утримання зеленого господарства міста виконується щоденно прибирання парків та скверів міста.

         

     КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» На котельні №1 розпочатий ремонт наземної ємкості для зберігання мазуту №2 V-250м : відновлення ізоляції до нормативної, обшивка обірваної ділянки шиферу.

             На котельні №7 розпочата ревізія електронних клапанів автоматики безпеки котлів та бетонування підлоги в приміщенні котельні.

             Розпочато аварійний ремонт від котельні №11 до ЗЗСО №3 (їдальня), протяжністю 120м., Ду- 57мм.

             Розпочато прокладання нового трубопроводу від котельні №111 до ЗЗСО №3 (основний корпус), протяжністю 80м., ДУ- 89мм.

             На котельні №7 виконана повірка манометрів.

             На котельні №1 завершені роботи по заміні фізичного зносу ділянки трубопроводу Ду – 89 мм від збірника конденсату на живильний насос.

             На котельні №7 завершені роботи з очистки котла № 1, турбуляторів,очищення димовідвідного пристрою та ємності ХВО води.

             На котельні №2 завершене прибирання території біля будівлі котельні та вивіз сміття.

 

     « Компанія «Горсвет». Виконання  заявок від населення міста - 17 од. 

  Проведена заміна пошкодженого проводу по вул. Піщана оп. № 53- № 2  – 200 м.

 Забезпечення електропостачанням святкових заходів у парку ім. Т.Г.Шевченка з нагоди святкування «Дня Незалежності».

 Коригування часу ліній вуличного освітлення в щитах обліку при ТП 310, 320 ,

    РЩ 4.

 Заміна автоматичного вимикача в щиті обліку при ТП 307, який вийшов з ладу.

 Проведено огляд вуличних світильників та світлофорних об’єктів.

 Проведено обхід та огляд мереж вуличного освітлення.                   

 

              

    КО « Благоустрій» Проведено роботи по обслуговуванню та прибиранню центральних вулиць міста, проспектів, площ від сміття та бруду – обслуговується 168000 м2 за тиждень. Виконано переміщення сміття на міському звалищі – всього 840 м3. Виконані роботи по прибиранню вулиць: Залізничників, Успенська, Соборна, Гетьманська, Армійська, Успенська, Перемоги, Л.Толстого, Скіфська, В.Деповська, Я.Мудрого, Дружби, Залізничників, 8 Березня, пр-т Перемоги та Шевченка, бульвар Бірзульський. Виконані роботи зі скошування рослинної порослі  по вулиці Польова, Транспортна, Київська, Перемоги, Героїв, Володимирівська, Глибочанська, П.Орлика, Українська, Севастопольська, Пушкіна, Маяковського, Весняна, Грушевського, Шкільна, Л.Толстого, Мельниченка, Петровського, Тилігульська, Сковороди, Гетьманська, Осипенка, Садова, Слобідська, Я.Мудрого, 8 Березня, Соборна, провулок Сонячний, Козацький, проспект Перемоги, бульвар Бірзульський. Виконано поточний ремонт дитячого майданчика по проспекту Перемоги біля «Укртелекому» (газозварювальні роботи по закріпленню даху пісочниці. Виконані роботи по завозу піску на дитячий майданчик по проспекту Перемоги біля «Укртелекому». Виконані роботи з чищення зливових дренажів на дитячому майданчику по проспекту Перемоги біля «Укртелеком». Виконані роботи з прибирання проїзної частини наслідків фрезерування по проспекту Перемоги та Шевченка, по вулиці Успенська, Шкільна, Сільськогосподарська, Осипенка та Я.Мудрого. Виконані роботи з прибирання опалого листя по місту Подільськ. Виконані роботи з поточного ремонту контейнерів для ТПВ об’ємом 1,1 м3 по вулиці Армійська та Успенська.

     У с. Липецьке щоденно виконувались роботи з прибирання сміття та опалого листя біля спортивного комплексу, дитячого майданчика, біля автобусних зупинок, в парку біля пам’ятника загиблим воїнам ВВВ. Виконувались роботи зі скошування рослинної порослі по вулиці Центральна та Мойсеєнко, біля автобусних зупинок та в парку

 

 

    ПП «Городок – КВП » Ремонт під’їздів у ж/б 578 по вул. Армійській. Ремонт м’якої покрівлі  30м²   у ж/б 619  по вул. Армійській.  Ремонт вхідних дверей на дах  у ж/б 603 по вул. Армійській. Ремонт м’якої покрівлі  40м², ремонт  вхідних дверей на дах  у ж/б 592 по вул. Армійській. Ремонт  зливки на даху в  4-му  під’їзді у ж/б 544  по вул. Армійській.  Ремонт  злили на даху в  1-му  під’їзді у ж/б 554  по вул. Армійській.  Покіс трави. Вивезено великогабаритні відходи в обсязі  40м³. Електриком  підприємства  виконано 5 заяв  від  мешканців  будинків . Протягом  тижня  здійснювалось прибирання  закріплених  територій загальною площею 117832,8м².

  

 

    ПП «Курінь» Виконується ремонт  та заміна дверних ручок, ремонт вхідних дверей,ремонт  кодових замків та заміна на нові.Продовжується ремонт під їздів будинку по вул.Армійська 640, ремнт під їздів буд. вул.Соборна 241 та  капітальний ремонт ел.мереж з заміною ел.кабеля по всіх під їзда будинку по вул.Соборна 241.Продовжується  частковий ремонт мякої покрівлі будинку по вул.Кузовкова 4, та виконано частковий ремонт цоколю будинків вул.Соборна 241,Мельниченка 128, Енергетиків .Відремонтовано дворові лавки з заміною дошок біля будинків вул.Армійська 640,Говорова 1А, Залізничників 166, також замінено столєшню дворового столу.

Виконується фарбування дворових лавок, столиків, біля під їздів,  дитячих майданчикіх ,ремонтні роботи дитячих майданчиків біля будинків житлового фонду та перевірка та прочистка вентканалів згідно  заяв та актів  перевірки , та заяв мешканців будинків .

Проводиться:

- установка нових ліхтарів та заміна ел.ламп в під’їздах  будинків;

- чистка вентиляційних каналів;

-завозиться  пісок  в  пісочниці  дитячих майданчиків;

- вивозиться негабаритне сміття;

-скошування трави по всьому житловому фонді;

- екстрених викликів електрика –6;

-постійно проводиться сухе прибирання сходових клітин під їздів;

- постійно проводиться прибирання  доріжок, сходів під’їздів, майданчиків біля сміттєвих баків, під’їздів та прибудинкової території (згідно затвердженого графіку) по всьому закріпленому за підприємством житловому фонду.

 

       Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм  громади  Департаменту ЖКГАЗВ  розглянуто 10  звернень мешканців міста з питань порушення норм добросусідства та санітарних норм з них усних-4 чол. ( в телефонному режимі)  3 чол.- на особистому прийомі.  Усім ,хто звернувся, надані обґрунтовані відповіді та  роз’яснення.

       Начальником відділу була проведена роз’яснювальна робота з головами ОСББ  ( мікрорайону Військове містечко) на предмет заключення договорів на вивезення великогабаритного сміття.

       Так, на прохання керівництва ПП «Городок КВП» та наданих списків багатоповерхівок ОСББ, розглядається питання з укладання таких договорів. Позитивним результатом-  є погодження голів піти на заключення відповідних договорів та розглядів договорів на взаємовигідних умовах.   

      Також ,26 серпня 2022 року,  начальником відділу  за участю місцевого телебачення проведено черговий рейд- огляд вулицями нашого міста на предмет скошування амброзії та високорослого бур'яну та амброзії.  Спеціалістами відділу здійснено комісійний виїзд по скаргам наших мешканців. В ході обїзду проведено зустріч з головою ради квартальних комітетів на предмет підведення підсумків проведення Толоки.

   31 серпня 2022 року  відбудеться  пряма телефонна  лінія з начальником відділу  Євтодій С.О. на тему: «Зберігання будівельних матеріалів на прилеглих та при домових територіях.  Розяснення  щодо процедури  оформлення та отримання дозволів  на зберігання будматеріалів».  Усі пропозиції, скарги та побажання можна висловити по тел. 2-35-96. с 9.00 до 12.00                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

      Станом на 26.08.2022 року кількість виловлених тварин, у тому числі вже стерилізованих  складає  - 20 од.                                                                                                                                                           

        Усім мешканцям громади, які звертаються до департаменту з різнобічних питань усно та письмово відповіді надаються у строк, визначений чинним законодавством.

        У випадку виявлення фактів порушень санітарного стану та благоустрою міста громадян просимо повідомляти по тел. 2 -35 -96.

     

    Директор Департаменту                                                                                                 

    О.І. Чернега                                                                            

 

     Вик. Євтодій С.О.

     тел. 23596

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора