Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду.

Дата: 30.08.2022 11:10
Кількість переглядів: 264

Робочий ранок 30 серпня розпочався із щотижневої наради виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського із заступниками, директорами комунальних підприємств, організацій та структурних підрозділів міської ради. Традиційно на нараді було заслухано про стан виконання доручень очільника громади, а також обговорені плани роботи на поточний тиждень.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Працівниками розглядаються заявки від мешканців, опрацьовуються скарги. також проводиться робота з квартальними щодо опалювального сезону 2022-2023 рр.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» поінформувала, що протягом минулого тижня збоїв водопостачання не виникало. Подільський районний відокремлений підрозділ ДУ «Одеський обласний Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» кожного дня проводить лабораторні дослідження якості води, згідно останніх результатів яких вода відповідає всім нормам.  

- За тим, щоб громада була чистою та охайною, слідкують працівники КО «Благоустрій». Щоденно прибираються вулиці, провулки та зелені зони міста, вивозиться сміття, також ремонтуються дитячі майданчики. Крім того, продовжується боротьба із амброзією. Друга половина літа і початок осені – пора її цвітіння, тому працівники комунальної організації здійснюють комплекс заходів щодо ліквідації алергенної рослини.

-КО «Міськсвітло» утримує у належному стані мережі зовнішнього освітлення.

-Керуючі кампанії ПП «Курінь» та «Городок-КВП» продовжують ремонт житлового фонду Подільська. Проводяться ремонти під’їздів та покрівель багатоповерхівок, а також прибираються прибудинкові території.

-Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Крім того було зазначено, що на території Подільської громади стартує посівна кампанія озимих культур.Фото без опису

-У с. Липецьке триває боротьба із «чорними лісорубами». До цього залучені відповідні служби.

-У закладах освіти Подільської громади проводяться зустрічі із батьківським активом, на яких обговорюється новий навчальний рік в умовах воєнного стану та демонструються відремонтовані укриття, де перебуватимуть дітки та педагогічний колектив під час сигналу «Повітряна тривога». Також із вчителями проводять різноманітні види інформаційно-роз'яснювальної роботи співробітники Подільського ГУ ДСНС в Одеській області та Подільського районного управління поліції.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у звичайному режимі. Фахівцями опрацьовуються заявки на отримання пільг, субсидій та інших соціальних виплат.

-Подільський міський центр соціальних служб активно співпрацює із благодійними фондами та організаціями. Допомагають та надають гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

-У Центрі надання адміністративних послуг проводять роз’яснювальну роботу із внутрішньо переміщеними особами щодо виплат, які їм належать. Мешканцям надаються різні види послуг.

-Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. У Центрі первинної медико-санітарної допомоги активно проходить кампанія медичних оглядів школярів. Також медпрацівники здійснюють виїзди до сіл громади.

За результатами наради, керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних установ  були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора