Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Дата: 29.08.2022 10:44
Кількість переглядів: 216

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Тож, під головуванням заступника Подільського міського голови ТФото без описуаїсії Скрипнік відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини за участі представників Служби у справах дітей, Подільського міського центру соціальних служб, Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, Подільського районного управління поліції та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Комісія, що діє при виконавчому комітеті Подільської міської ради, працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

На порядку денному розглядалися питання про визначення місця проживання малолітніх дітей, встановлення порядку участі у вихованні, доцільності підготовки позову про позбавлення батьківських прав та інші.

Всі питання детально вивченні членами комісії та згідно них прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора