Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановна громадо! Вітаємо З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 24.08.2022 08:03
Кількість переглядів: 256

Шановні жителі Подільської громади! 

Сьогодні ми відзначаємо найголовніше свято держави – День Незалежності України! У цей день більше трьох десятиліть тому Україна започаткувала нову епоху в своїй історії. Здобувши незалежність, український народ продемонстрував свою волелюбність, соборність, підтвердив історичну державницьку традицію. Зараз наша держава переживає найбільш складний пФото без описуеріод з моменту здобуття Незалежності. Український народ не припиняє боротьбу за територіальну цілісність, за існування нашої країни. В умовах збройного протистояння з російськими терористами ми захищаємо свій вибір жити вільно, на власний розсуд у своєму домі. Сьогодні ми згадуємо наших героїв. Тих, які впродовж століть боролись за нашу Незалежність, і тих, хто зараз ціною свого життя боронить нашу землю. Завдячуючи їм, ми можемо жити мирним життям і працювати. І наше покликання робити це віддано і чесно, кожен день примножуючи спільні зусилля в побудові сильної держави.

Переконаний: ми подолаємо всі перешкоди на шляху до щасливого життя в країні, де процвітатиме добробут і демократія, пануватиме право, злагода та національна єдність, яка посідатиме гідне місце серед інших європейських держав і буде шанованою у світі.

Тож з нагоди величного свята бажаю вам, шановні земляки, мирного неба, міцного здоров’я, родинного щастя та незламної віри в щасливу долю України!

Зі святом!

Слава Україні!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора