Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочий моніторинговий візит регіонального координатора з вакцинації населення від COVID-19 , експертів обласного Департаменту охорони здоров’я, Центру громадського здоров’я , фахівців закладів охорони здоров’я сьогодні у Подільській громаді.

Дата: 23.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 342

Спільний робочий моніторинговий візит регіонального координатора з вакцинації населення від коронавірусної інфекції COVID-19 в Одеській області Оксани Денисенко, експертів Департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації, Центру громадського здоров’я , фахівців закладів охорони здоров’я сьогодні триває у Подільській громаді.Фото без опису

Головна мета – відпрацювання організації медичних оглядів внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території нашої громади, проведення вакцинації від COVID-19, здійснення оцінки клінічних маршрутів пацієнтів та інформаційної роботи щодо хім-, біо-, радіо-небезпеки.

В рамках візиту представники моніторингової групи провели робочу зустріч із головними лікарями та медичними колективами Подільської міської лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги, після чого було оглянуто 9 стаціонарних відділень міської лікарні на рахунок дотримання інфекційного контролю, а також оцінки локальних протоколів медичної допомоги. Фахівцями робочої групФото без описуи було наголошено на тому, що медзаклад потребує кваліфікованого лікаря-онколога. В умовах сьогодення дуже важливо вчасно діагностувати онкологічні захворювання, адже це може врятувати життя.

Далі учасники моніторингового візиту відвідали Центр первинної медико-санітарної допомоги, де оглянули Центр вакцинації населення та кабінет рутинних щеплень. Значна увага була приділена зберіганню вакцин та обліку температурного режиму на всіх етапах. Потрапили і на прийом до сімейних лікарів, в ході бесіди з якими експерти обговорили нагальні питання у забезпеченні мешканцям та переселенцям Подільської громади якісної медичної допомоги в умовах війни, визначили напрями вдосконалення маршрутів пацієнтів за різними напрямами. Також акцентували увагу на поліпшенні співпраці лікарів первинної та вторинної ланки з соціальними службами громади для роз’яснювальної роботи серед внутрішньо переміщених осіб щодо заключення декларацій із сімейними лікарями та проходження медичних оглядів.

Крім того, було проведено навчання подільських лікарів системі сортування пацієнтів при масових ураженнях, наданню медичної допомоги потерпілим при виникненні хімічної небезпеки та наданню допомоги постраждалим внаслідок дії хімічних агентів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора