Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Церемонія урочистого підняття Прапора України відбулася на Алеї Слави, де поховані наші земляки – Захисники України.

Дата: 23.08.2022 11:15
Кількість переглядів: 215

Сьогодні, 23 серпня, Подільська громада разом зі всією Україною відзначає День Державного Прапора.

Церемонія урочистого підняття Прапора України відбулася на Алеї Слави, де поховані наші земляки – Захисники України.Фото без опису

Цього дня тут зібралися родичі загиблих, побратими та керівництво громади, аби віддати шану тим героям, подільчанам, які віддали найдорожче, що є в людини, – життя - задля того, щоб ми могли жити під мирним небом, могли працювати на благо нашої громади та України. Їхня жертовність вимагає від нас відповідальності. Ми зобов'язані шанувати пам'ять цих людей та на їх прикладі вчити дітей, ростити майбутні покоління українців.

Учасники заходу вшанували пам’ять та героїзм полеглих Українських Захисників хвилиною мовчання та поклали квіти до могил бійців.

Ми схиляємо голови перед людьми, які полягли на захисті української державності та ще раз усвідомлюємо, якою ціною нам дається мир у країні.

Пам’ятаємо кожного, хто боронив Україну від російської орди, захищав її суверенітет та територіальну цілісність, виборював незалежність та відстоював національні ідеї.

Слава Україні! Слава її Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора