Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 серпня педагоги ЗЗСО №5, №7, ЗДО «Золотий ключик» гостинно прийняли у свої обійми дітей під час роботи «Клубу вихідного дня»!

Дата: 22.08.2022 16:25
Кількість переглядів: 189

20 серпня педагоги ЗЗСО №5, №7, ЗДО «Золотий ключик» гостинно прийняли у свої обійми дітей під час роботи «Клубу вихідного дня», який проходив у мікрорайоні Черемушки.

Діти із задоволенням взяли участФото без описуь у цікавих та пізнавальних конкурсах, іграх, вікторинах, спортивних естафетах, руханках та флешмобах. І дівчатка, і хлопчики були активними, веселими, завзятими, отримали чудовий настрій, багато усмішок і щасливих хвилин!

Заходи, проведені в рамках «Клубу вихідного дня», розвивали у дітей творчі здібності, сприяли залученню підростаючого покоління до занять фізичною культурою та спортом, до активної рухової діяльності, пропагували серед учасників ведення здорового й активного способу життя.

Управління освіти і гуманітарної політики висловлює величезну подяку вчителям ЗЗСО №5: Папаназі Світлані, Татаровій Тетяні, Дребницькій Світлані, Чупріній Владиславі, ЗЗСО №7: Дмитрашко Тетяні, Грекул Анні, музичному керівникові ЗДО №8 «Золотий ключик» Писаренко Катерині за ефективну організацію виховної роботи з підростаючим поколінням протягом літнього періоду, за активну участь у житті громади, за вміння робити дитинство наших дітей радісним у такі важкі для рідної України часи! Хоч літо вже дуже скоро добігає до кінця, але у юних подільчан ще надовго залишаться чудові спогади про справжнє свято дитинства, яке щосуботи організовували для них педагоги.

Величезна подяка адміністрації та вчителям фізичної культури ЗЗСО №3, №4, №5 №8, №9, адміністрації ЗДО №8 «Золотий ключик», №10 «Зірочка», №14 «Колосок» за те, що завжди приходили на допомогу - забезпечували заходи усім необхідним інвентарем!

Щира подяка нашим юним подільчанам за активну участь у «Клубі вихідного дня»! Дорогі діти, бережіть себе, будьте здоровими, щасливими, нехай здійснюються всі Ваші найзаповітніші мрії!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора