Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду.

Дата: 22.08.2022 14:55
Кількість переглядів: 183

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду. Про свою роботу звітували керівники управлінь, структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Розглядаються заявки та скарги від жителів громади, а також проводяться рейдові перевірки відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади, за результатами яких складені протоколи.

-Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» повідомила, що протягом минулого тижня аварій на системах водопостачання не виникало. На ВНС «Південна» проводиться технічний огляд та промивка резервуарів.

-КВЕП «Подільсьтеплокомуненерго» у посиленому режимі готується до старту опалювального сезону. На минулому тижні метрологи АТ «Одесагаз» вже прийняли вузли обліку газу. Крім того, виконуються роботи зі встановлення та кріплення кронштейнів для будівництва теплових мереж на території ЗЗСО №3. Комунальники  також виконують ремонт теплових мереж багатоповерхівок по заявкам мешканців.

-Незважаючи на обставини воєнного стану,  працівники КО «Благоустрій» продовжують підтримувати громаду у належному санітарному стані. Щоденно прибираються вулиці, вивозиться сміття, ремонтуються дитячі майданчики. Також проводиться комплекс заходів, спрямованих на локалізацію та ліквідацію амброзії. Ті ж самі роботи проводяться і на території с. Липецьке.

-КО «Міськсвітло» протягом минулого тижня виконало 12 заявок від мешканців громади.

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» утримує кладовища у належному стані.

-Управління економічного розвитку та інвестицій щоденно контролює графік роботи громадського транспорту загального користування. Також спільно із Подільським районним управлінням поліції здійснюються рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях. Крім того було зазначено, що на території Подільської громади стартувала посівна кампанія під врожай 2023 року.

-Управління освіти і гуманітарної політики: на минулому тижні завершилася прийомка закладів освіти громади, відповідно до якої складені акти із врахуванням всіх зауважень. Днями для батьківського активу всіх навчальних закладів буде проведена екскурсія шкільними укриттями.  

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Медпрацівниками Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснюються виїзні прийоми до сіл громади.

Після доповідей учасників наради,виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський звернув увагу на проблемні питання, які потребують негайного реагування та надав доручення керівникам підприємств для відпрацювання.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора