Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Любити місто – значить дбати про нього!

Дата: 20.08.2022 13:03
Кількість переглядів: 233

Любити місто – значить дбати про нього!

Сьогодні усі небайдужі подільчани, виконавчий комітет міської ради, трудові колективи організацій, установ та підприємств громади вийшли на вулиці Подільська, аби прибрати їх від сміття. Працювали разом – готують громаду до відзначення Дня Незалежності України.Фото без опису

Долучилася до толоки і освітянська родина – провели «генеральне» прибирання шкільних територій та приміщень. Спортсмени приводили до ладу міські спортивні майданчики та стадіон «Локомотив».

Союз ветеранів Афганістану, союз «Чорнобиль», ГО «Слава і честь» та Організація ветеранів поліції провели прибирання Алеї Слави.

Працівники Управління культури і туризму влаштували толоку біля міського Будинку Культури. Кажуть, бажання бачити місто доглянутим, гарний настрій та хороша погода зробили свою «чисту» справу.

Активним учасниками загальноміського прибирання стали і колективи комунальних підприємств.

Присвятити годинку свого особистого часу на упорядкування нашого міста до ладу зовсім не важко. В умовах війни за нашу свободу, ми закликаємо містян допомагати один одному, дбати про тих, хто поруч. Важливо дбати і про нашу громаду. Ця толока має і своє особливе значення, адже поки наша героїчна армія вимітає окупантів з нашої держави, ми маємо прибрати і вимести все брудне з наших вулиць та домівок. Бо Перемогу важливо зустріти у чистоті!

Подільська міська рада щиро дякує усім, хто допомагав робити наше місто чистішим та затишнішим!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора