Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках робочого візиту, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський відвідав Центр первинної медико-санітарної допомоги та КВЕП "Подільськводоканал".

Дата: 19.08.2022 10:44
Кількість переглядів: 248

В рамках робочого візиту, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський відвідав Центр первинної медико-санітарної допомоги. Під час зустрічі із головним лікаремФото без опису первинки Любов’ю Мемей обговорювались питання, пов’язані з діяльністю медичного закладу та його подальшого розвитку. У ході діалогу були з’ясовані і проблемні питання, а саме черги пацієнтів до сімейних лікарів. Наразі військовозобов’язані проходять військово-лікарську комісію на визначення придатності для проходження військової служби. І в той же час потребують медичного консультування звичайні пацієнти, через що і виникають певні непорозуміння. Очільник громади наголосив на тому, що для міста та його мешканців надзвичайно важливо, щоб у такий важкий час у медзакладі дбали про якісне надання медичної допомоги пФото без описуодільчанам, тому цю ситуацію треба вирішити в найкоротший термін.

Також Олег Албанський відвідав КВЕП «Подільськводоканал», де обговорив з директором підприємства Володимиром Негрецкулом етапи та особливості підготовки до осінньо-зимового періоду та загальний стан справ.

Крім того, говорили і за вчасну сплату за електроенергію, адже однією з вимог до нового керівництва була рентабельність підприємства. Наразі важливо, щоб підприємство мало змогу надавати населенню якісні послуги та заробляти на сплату платежів самостійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора