Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про укладання (розірвання) договору  на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності на території міста Подільськ

Дата: 18.08.2022 17:06
Кількість переглядів: 238

                                                                                                                                                                                                                                                                                               Проект рішення   6

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА міська рада

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про укладання (розірвання)

договору  на право тимчасового

розміщення об’єкта комерційної діяльності

на території міста Подільськ

 

Розглянувши заяви фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, відповідно до Конституції України, на підставі ст. 19 Закону України «Про землеустрій», ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 244 від 21.10.2011 року «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», правил благоустрою міста Котовськ, затверджених рішенням Котовської міської ради від 14.12.2011 р. № 176-VI, методики визначення розміру тарифу за право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності на території м. Подільськ розробленого Одеським Національним економічним університетом у 2016 році, з метою визначення плати за користування об’єктами благоустрою для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та елементів вуличної торгівлі, більш ефективного утримання в належному стані об’єктів благоустрою у місті Подільськ, керуючись п.34, 44 ч.1 ст. 26,  ч.2 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Укласти  договір на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності на території міста Подільськ терміном на п’ять  років відповідно до заяв:

1.1 З ФО-П ******,  яка мешкає: пров. ******, буд. **, м. ****, Одеської обл. (ІН *****) на місце розташування тимчасової споруди для підприємницької діяльності під роздрібну торгівлю, загальною площею 23 м² по   вул. *****, ***,  м. *****, Одеської обл.

 

1.2 З ФО-П ******,  який мешкає: пров. *****, буд. **, м. *****, Одеської обл. (ІН ****) на місце розташування тимчасової споруди для підприємницької діяльності під роздрібну торгівлю, загальною площею 12 м² по   вул. *****, на території скверу відпочинку «******»,  м. ******, Одеської обл.

 

       2.  Суб’єктам господарювання оформити  в управлінні архітектури, містобудування та земельних відносини Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області паспорт прив’язки, договір на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності на території міста Подільськ. Затверджена схема, паспорт прив’язки та договір на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності на території міста Подільськ є документами, що надають право на встановлення тимчасової споруди.

 

3. Зобов’язати суб’єктів господарювання укласти договір на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності на території міста Подільськ в місячний термін з дня прийняття  цього рішення. У разі не підписання договору, власник тимчасової споруди  не звільняється від плати за тимчасове користування місцем для розміщення тимчасової споруди.

 

4. Після розміщення тимчасової споруди суб’єктам господарювання надати в управління архітектури, містобудування та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області заяву-декларацію встановленої форми з зазначенням інформації про виконання вимог до розміщення тимчасової споруди для реєстрації тимчасової споруди.

 

 

5. Суб’єкт господарювання повинен:

- постійно (щоденно) утримувати прилеглу територію (на відстані 6-ти метрів по її периметру або до проїжджої частини дороги чи до меж земельної ділянки іншого суб’єкта підприємницької діяльності) в належному санітарному стані;

- біля тимчасової споруди встановити урну для сміття та виконати зовнішнє освітлення та благоустрій прилеглої території;

- укласти угоду з перевізником на вивіз твердих побутових відходів (згідно норм накопичення);

- під час експлуатації тимчасової споруди дотримуватися вимог щодо забезпечення технологічної безпеки її функціонування;

- до завершення терміну дії договору в місячний термін суб’єкт господарювання подає на розгляд міської ради заяву на його подовження. Документом на подовження розміщення тимчасової споруди є новий договір укладений в управлінні архітектури, містобудування та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області за рішенням міської ради та подовжений паспорт прив’язки ТС ( за заявою замовника).

- виконувати приписи контролюючих органів, що вказують на необхідність усунення порушень, недоліків зовнішнього вигляду чи санітарно-технічного стану тимчасової споруди або прилеглої території.

 

6. При невиконанні суб’єктом господарювання вимог пункту 2 цього рішення тимчасова споруда підлягає демонтажу.

 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин  (Кашульський В.П.).                    

                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Виконала Жабська Н.О.

тел.: 2-25-17

р/р Чернега О.І.

Жабська Н.О.

фінуправ

                                                                                                                                                                                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора