Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін, розірвання, припинення, поновлення (подовження) договорів оренди землі

Дата: 18.08.2022 17:02
Кількість переглядів: 277

                                              Проект  рішення 3    

     

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА міська рада

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Про внесення змін, розірвання, припинення,

поновлення (подовження) договорів

оренди землі

 

Розглянувши заяви фізичних осіб,  відповідно до ст. ст. 12, 93,123, ч.1 ст.124, ст. 126, п. «е» ст. 141 Земельного кодексу України, ч. 4 статті 16, ст. 31,  ч. 1.2. ст. 33 Закону України «Про оренду землі», розділу VII Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст. 288 Податкового кодексу України, Закону України „Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”,  Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель» від 23.05.2012р. №513, рішення Котовської міської ради від 23.04.2014 р. № 545-VI «Про затвердження оновленої нормативної грошової оцінки земель міста Котовська Одеської області», керуючись п. 34 ч.1 статті 26 ч.2 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Розірвати договір оренди  землі укладений між Котовською міською радою та ****** від 25.03.2014 року, зареєстрований Котовським міжрайонним управлінням юстиції, Одеської області від 25.03.2014 року,  номер запису про інше речове право: ****, на земельну ділянку площею 0,0049 га (кадастровий номер *****) за адресою: вул. ******, **-*, м. ******, Одеської області,  для розміщення і обслуговування магазину, яка перебуває в оренді терміном  на 20 (двадцять)  років.

 

2.Внести зміни :

 2.1.1. В діючий договір оренди землі  від 21.06.2019  року на земельну ділянку площею 0,0285 га адресою: Одеська область, м. ******,  вул. ****, *** ділянка № * (кадастровий номер *****), зареєстрований виконавчим комітетом Подільської міської ради від 24.06.2019  номер запису про інше речове право : ******

Назву орендаря викласти в наступній редакції: «Громадянина України *******, який діє на підставі паспорту громадина України *****, виданого Котовським МРВ УМВС України в Одеській області, ****** року, та ідентифікаційного номера ******» у зв’язку з укладанням договору купівлі- продажу частини житлового будинку, серія та номер: *****, виданий 11.11.2020 року, видавник: Приватний нотаріус Подільського районного нотаріального округу Одеської області Крисюк Л.В.

  2.1.2. Зміни провести згідно чинного законодавства уклавши додаткову угоду   до договору оренди.

 

        2.2.1 В діючий договір оренди землі від 08.01.2020р №1 на земельну ділянку площею 0,0135 га (кадастровий номер ******), що зареєстрований в Державному реєстрі речових право на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права  від 15.01.2020 року, номер запису про інше речове право: ***** у зв’язку із прийняттям рішення Подільською міською радою Подільського району  Одеської області  від 03.03.2021 року № 52-І «Про  затвердження актів приймання-передачі майна з державної власності та з комунальної власності Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області  у комунальну власність Подільської міської територіальної громади та визначення  балансоутримувача майна»

         2.2.2. Укласти додаткову угоду про заміну сторони з орендодавця Куяльницької сільської ради Подільського району Одеської області  на Подільську  міську раду Подільського району Одеської області, інтереси якої представляє секретар Подільської міської ради Албанський Олег Богданович, що діє на підставі ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

2.2.3. Визнати, що права та обов’язки орендодавця Подільська  міська рада Подільського району Одеської області за договором оренди землі 08.01.2020р №1  набуває в повному обсязі з моменту підписання додаткової угоди.

2.2.4. Зобов’язати орендаря ******* укласти відповідну додаткову угоду до договору оренди землі від 08.01.2020р  №1 , що зареєстрований в Державному реєстрі речових право на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права  від 15.01.2020 року, номер запису про інше речове право: ******.

 

3. Укласти новий договір оренди землі на новий термін, у зв’язку з закінченням терміну раніше укладеного договору оренди землі:

3.1. Терміном на 10 (десять) років  з *****, на земельну ділянку (кадастровий номер ********), загальною площею 0,0180 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: вулиця  *****, *-*, м. *****,  Одеської області.

3.2. Терміном на 5 (п’ять) років з *******, на земельну ділянку (кадастровий номер *******), загальною площею 0,0029 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: вул.*******,*/* м. *******,  Одеської області.

3.3 Терміном на 5 (п’ять) років з *******, на земельну ділянку (кадастровий номер *******), загальною площею 0,0042 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою: вул. ******, *- *, м. *******,  Одеської області.

 

4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин  (Кашульський В.П.).                                                                                                                                                                    

 

                                                                                                                                                                             Проект рішення підготував                                                                                         Жабська Н.О. т. 2-25-17

                                                                                                                                                р/р Чернега О.І

.                                                                                                                                                         архітектура

                                                                                                                                                фінуправління

         

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора