Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження акту визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок

Дата: 18.08.2022 17:01
Кількість переглядів: 246

Проект рішення 2       

 

 

УКРАЇНА

ПОДІЛЬСЬКА міська рада

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про затвердження акту визначення розміру

та порядку відшкодування збитків за тимчасове

зайняття земельних ділянок

 

Розглянувши протокол засідання комісії з питань визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок від  10.08.2022 року  № 3, у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 року № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам» та Положення про комісію з питань визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок, затвердженого рішенням виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області від 11.02.2021р № 32 «Про затвердження Положення та складу комісії з питань визначення розміру та відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок на території Подільської міської територіальної громади», враховуючи ст.ст. 12, 91, 125, 126, 152, 157, 187, 211 Земельного кодексу України, керуючись п.34 ч.1 ст. 26, ч. 2 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Акт №1 від  10.08.2022 р. визначення  порядку та розміру відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок згідно протоколу № 3 від 10.08.2022 р.

2. Землекористувачам не пізніше 30-денного терміну з дня прийняття даного рішення укласти договори резервування (про відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок) відповідно до затвердженого акту визначення розміру та порядку відшкодування збитків за тимчасове зайняття земельних ділянок.

3. Зобов’язати зазначених в Акті користувачів оформити право користування земельною ділянкою відповідно до вимог діючого законодавства.

4. Фінансовому управлінню Подільської міської ради Подільського району Одеської області забезпечити контроль за надходженням коштів до бюджету громади.

5. У разі не оформлення права користування земельною ділянкою, відповідно норм чинного законодавства, впродовж року управління архітектури, містобудування та земельних відносин Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області буде виносити питання збільшення розміру відшкодування збитків на комісію з питань по визначенню розміру та порядку відшкодування збитків  за тимчасове зайняття земельних ділянок.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин  (Кашульський В.П.).                    

 

 

                                                                                                                                                                                                              Проект рішення підготував                                                                                                                                                                                  Жабська Н.О.  т. 2-25-17

               

                                                                                                                                                                           р/р Чернега О. І.

                                                                                                                                                                     Музичук О.В  

                                                                                                                                                                      Жабська Н.О

                                                                                                                                                                податкова

 

ДОДАТОК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора