Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення акції "Готуємо дітей до школи"

Дата: 18.08.2022 16:53
Кількість переглядів: 214

Відповідно до розпорядження виконуючого повноваження  Подільського міського голови Олега Албанського, Подільський міський центр служб  протягом місяця провів певну роботу щодо проведення акції «Готуємо дітей до школи» з пошуку благодійників, спонсорів та підприємців, які можФото без описууть надати допомогу в цей важкий час для внутрішньо переміщених сімей та вразливих груп населення.

 Відгукнувся голова Асоціації фермерів Якубенко Микола Васильович, який закупив та передав 80 наборів канцтоварів для дітей внутрішньо переміщених сімей, які навчатимуться у закладах освіти Подільської територіальної громади. Також отримають канцтовари першокласники з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

За сприянням Управління економічного розвитку, 37 дітей з сімей вразливих категорій населення отримають безкоштовну послугу від перукарів громади.

   У серпні внутрішньо переміщені родини, які зареєструвались та на даний час проживають у  нашій територіальній громаді, отримують 95 наборів засобів гігієни від СФГ «ЗОЛОТА НИВА».

 Асоціацією фермерів закуплено памперси й підгузки та передано для сімей, які виховують дітей/осіб з інвалідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора