Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долучайтеся до загальноміської толоки до Дня Незалежності України!

Дата: 18.08.2022 11:11
Кількість переглядів: 158

Шановні жителі Подільської громади!

Наближається 24 серпня – День Незалежності України.

Це свято завжди було дорогим для українців. Особливе значення воно набуває зараз, коли ми виборюємо право на наш суверенітет та незалежність, коли наші Збройні Сил захищають українську землю та нашу державність у жорстокій боротьбі із російським ворогом.

Кожен житель Подільської гроФото без описумади може внести свій вклад в спільну велику справу. Підтримати своєю поведінкою, своєю вірою в справедливість та вірою в нашу обов’язкову перемогу, тобто особистим оптимізмом. І саме цей оптимізм потрібно поширювати навколо себе. А ще – бути пильними, підтримувати правопорядок і просто порядок навколо себе.

Виконавчий комітет Подільської міської ради оголошує громадську толоку з наведення порядку у нашому місті, яка відбудеться 20 серпня з 9-ї години ранку. Запрошуємо трудові колективи установ, організацій, підприємств, наших підприємців та всіх активних подільчан причепурити нашу громаду! Ми повинні навести порядок в нашому місті, в першу чергу там, де ви живете – у дворах та прибудинкових територіях, у приватному секторі, а також у місцях відпочинку – парках та скверах. Нехай наші діти не звикають до кинутих повз урни, на асфальті або кущах обгорток, пляшок тощо. Долучайте маленьких українців до прибирання на спортивних та ігрових майданчиках, що знаходяться у вашому дворі!

Нехай усі знають, що наш дух і віру в перемогу зруйнувати неможливо. Віримо у наші Збройні сили, віримо у Подільську громаду та віримо в Україну!

Долучайтесь до гарної справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора