Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мрії мають збуватися!

Дата: 18.08.2022 08:16
Кількість переглядів: 231

Мрії мають збуватися!

Кожна дитяча радість – це перемога, адже діти - наше майбутнє, цвіт нації і  саме в їхніх руках доля нашої країни. І зараз, як ніколи, треба  дарувати нашим дітям  прекрасні емоції та відчуття захищеності.

Підтримка активних, цілеспрямованих, творчих, юних талантів у цей складний період є важливим напрямом роботи міської влади. Фото без опису

Усі діти талановиті, лише потрібно допомогти зробити перший крок , який відкриє для них великий шлях - шлях до зірок! Здійснили мрію і маленьких артисток студії танцю та циркового мистецтва «Грація». Софія Рудакова та Юлія Возна отримали сертифікати на одноразову стипендію міського голови творчообдарованим дітям задля участі у Шостому Міжнародному фестивалі «Art-Клондайк», який проходив з 29 червня по 12 липня у Болгарії. І маленькі артисти вкотре гордо заявили про себе на весь світ, ставши абсолютними переможцями!

Сьогодні творчий колектив завітав і до виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, аби поділитися своїми враженнями від фестивалю, розповісти про свої неймовірні досягнення,  а також подарувати сувФото без описуеніри на згадку.

Марина Тепла, художній керівник студії танцю та циркового мистецтва «Грація» розповіла і про подальші плани колективу. Вже скоро на території нашої громади відбудеться великий благодійний концерт артистів «Грації» на підтримку Збройних Сил України! 

«Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Найкраща нагорода для дорослих – усміхнені дитячі обличчя. Дякую нашим юним зірочкам за їх талант та наполегливість, наставникам – за вміння привити любов до мистецтва, а батькам – за підтримку та віру у своїх дітей», - виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Фото: Червень 2022 року. Вручення сертифікатів. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото: Серпень 2022 року. Артисти студії танцю та циркового мистецтва "Грація" завітали до міської ради. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора