Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Партія гуманітарної допомоги для потреб української армії та переселенців надійшла до Центру надання гуманітарної допомоги від Міжнародної організації «World of Connections» при співпраці із ГО «Група підтримки Балтщини"

Дата: 16.08.2022 15:00
Кількість переглядів: 277

Партія гуманітарної допомоги для потреб української армії та переселенців, які проживають у нашій громаді, надійшла до Центру надання гуманітарної допомоги від Міжнародної організації «World of Connections» при співпраці із ГО «Група підтримки Балтщини». У вантажі – продукти харчування, засоби гігієни як для дорослих, так і діток, ковдри тощо. Фото без описуБільшу частину допомоги відправляємо українським захисникам на передову, адже пріоритетним напрямком надання допомоги в Подільській громаді завжди є наші військові – їхні потреби задовольняються першочергово та в максимально можливому об’ємі. Іншу частину надаватимуть внутрішньо переміщеним особам, людям, які були змушені тікати від війни у безпечне місце. Керівництво громади розуміє, наскільки їм складно, тому всіляко їх підтримують.

Дякуємо за турботу та підтримку Міжнародній організації «World of Connections» та Громадській Організації «Група підтримки Балтщини»! Віримо в Збройні Сили України! Спільно наближаємо Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора