Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дві суботи поспіль «Клуб вихідного дня» знову радісно зустрічав юних подільчан у мікрорайонах «Військового містечка» та «Цукрового заводу».

Дата: 16.08.2022 10:54
Кількість переглядів: 206

Дві суботи поспіль «Клуб вихідного дня» знову радісно зустрічав юних подільчан у мікрорайонах «Військового містечка» та «Цукрового заводу». Учителі закладів загальної середньої освіти №5, №7, музичний керівник дитячого садочка №8 «Золотий ключик» розробили для дітей нову розважально-спортивно-пізнавальну програму на тему «Літо».Фото без опису

З цікавістю та захопленням дітвора взяла активну участь у іграх «Дитячий боулінг», «Юні детективи», «Хто сильніший», а у спортивних естафетах - на швидкість та спритність. Учасники проявили свої знання та кмітливість під час вікторини «Цікаве літо», конкурсу на розгадування загадок, розкрили свої творчі здібності під час майстер-класу «Браслет «Квіточка» своїми руками», вокальні здібності в ході конкурсу «Угадай мелодію з дитячих українських мультфільмів». Веселі руханки та дискотека не залишили осторонь жодного з присутніх. За свої старання кожен учасник отримав солодкий подарунок.

І дівчатка, і хлопчики із задоволенням веселилися, танцювали, співали, гралися, загалом – у гарному настрої добре провели своє дозвілля.

Щира подяка педагогам за те, що у такий складний для країни час дарують дітям радісне дитинство та позитивні емоції! Дуже хочеться, щоб усі діти України зростали у любові й турботі дорослих, були здоровими та щасливими, жили, надіємось якнайшвидше, під мирним небом рідної землі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора