Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 15 серпня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду із керівниками комунальних підприємств, установ та структурних підрозділів міської ради

Дата: 15.08.2022 16:23
Кількість переглядів: 276

Сьогодні, 15 серпня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду із керівниками комунальних підприємств, установ та структурних підрозділів міської ради, які звітували про стан справ у різних галузях життя громади та про виконану ними роботу упродовж останнього тижня.Фото без опису

Про головне:

-Департамент житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади проводяться рейдові перевірки, за результатами яких складено 2 протоколи та 10 приписів. Також була проведена зустріч із головами ОСББ стосовно опалювального сезону 2022-2023 рр.

-Працівниками КВЕП «Подільськводоканал» протягом минулого тижня були ліквідовані всі аварійні ситуації на мережах водопостачання та водовідведення. За планом проводиться технічне обслуговування насосних станцій. Також виконуються заявки від жителів по ремонту внутрішньобудинкових мереж.

-КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує посилено готуватися до початку опалювального сезону. Обслуговуються котельні, проводяться гідравлічні випробовування резервних котлів. Також працівники підприємства виконують заявки жителів щодо заміни внутрішньобудинкових мереж. Очільник громади Олег Албанський наголосив на тому, що наступний зимовий період буде складним, тому потрібно згуртовано розв’язувати всі питання, що виникають при підготовці до опалювального сезону.

-КО «Благоустрій» продовжує впорядковувати громаду. Щоденно прибираються вулиці, вивозяться тверді побутові відходи. Також проводиться ремонт дорожних знаків, контейнерів ТПВ, а також працівники комунальної організації виконують підрізку дерев за заявками жителів. Роботи з благоустрою щоденно тривають і с. Липецьке.

-КО «Міськсвітло» виконує заявки від жителів.Фото без опису

-ПСКП «Меморіал-Сервіс» впорядковує кладовища, а також завершується робота по встановленню флагштоку на Алеї Слави, де поховані наші земляки – захисники України.

-ПП «Курінь» продовжує ремонт житлового фонду. Виконується ремонт під'їздів та покрівель багатоповерхівок.

-Управлінням економічного розвитку та інвестицій проводиться роз’яснювальна робота із суб’єктами господарювання щодо недопущення здійснення торгівлі та обслуговування населення під час сигналу «Повітряна тривога». Проводяться і рейдові перевірки щодо ліквідації стихійної торгівлі у невстановлених місцях фахівцями Управління та Подільського районного управління поліції. Крім того, здійснюються спільні перевірки із представниками Держпраці щодо легалізації трудових відносин. З аграріями Подільської громади проводиться робота щодо отримання безповоротних грантів в рамках Урядової програми «єРобота».

-Заклади освіти продовжують підготовку до нового навчального року.

-Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Насьогодні у громаді зареєстровано 1764 внутрішньо переміщені особи. Центр надання соціальних послуг «Родина» продовжує опікуватися літніми людьми (на обслуговуванні відділення «Вдома» - 256 особи, у стаціонарному відділенні – 23). Подільський міський центр соціальних служб продовжує співпрацю із благодійними фондами задля допомоги ВПО та сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

- ЦНАП продовжує працювати зі зверненнями громадян. Опрацьовують заявки щодо компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб. Також здійснюються послуги реєстрації/зняття з реєстрації (декларування).

-Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі.

За результатами розгляду обговорених питань, виконуючий повноваження міського голови встановив ряд доручень та контроль за їх виконанням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора