Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У навчальних закладах Подільської громади стартувала комплексна перевірка щодо їх готовності до початку нового навчального року.

Дата: 15.08.2022 08:41
Кількість переглядів: 180

У навчальних закладах Подільської громади стартувала комплексна перевірка щодо їх готовності до початку нового навчального року. Крім укриттів перевіряють і самі навчальні приміщення. ЧленамФото без описуи комісії проводиться аналіз матеріальної бази, моніториться, чи дотримуються керівники освітніх установ правил пожежної безпеки, а також вивчається питання технічного стану будівель і споруд. А спеціальна комісія розпочала обстеження шкільних приміщень, які слугуватимуть дітям і вчителям як укриття. У складі комісії фахівці різних профільних структур - Управління освіти і гуманітарної політики, Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, Держпродспоживслужби, ДСНС, експерт з технічного обстеження будівель і споруд, начальник відділу надзвичайних ситуацій, охорони праці, оборонно-мобілізаційної роботи та представники Подільської районної військової адміністрації. Комісія з‘ясовує, чи відповідають потенційні сховища затвердженим стандартам, правилам та вимогам. Під час обстеження захисних споруд у школах і дитячих садках особлива увага звертається на безпечність, спроможність укриття, на скільки людей воно розраховане та власне належні умови перебування. Вода, перекуси, медикаменти, засоби пожежогасіння та достатня кількість місць для сидіння - це те, що повинно бути в кожному сховищі, де б могли перечекати діти та освітяни під час повітряної тривоги.

За результатами кожної перевірки спеціальною комісією складається відповідний акт, який стане підставою для прийняття остаточного рішення щодо режиму роботи навчальних закладів. Висновки будуть оприлюднені пізніше. Після завершення роботи комісії, батьки зможуть на власні очі побачити облаштовані укриття і вирішити, у якому форматі будуть навчатися їх діти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора