Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні українці разом із світовою спільнотою відзначають Міжнародний День молоді!

Дата: 12.08.2022 11:21
Кількість переглядів: 220

Молодість – це розум, кохання, сила, мрії, драйв та незабутні емоції. Сьогодні українці разом із світовою спільнотою відзначають Міжнародний День молоді! Цей день дає можливість ще раз осмислити кожній молодій людині, що саме вона і її дії є тим рушієм, які здатні ламати системи та здійснювати мрії українських поколінь з часів козацтва до сьогодні.Фото без опису

Наша громада багата на творчу, перспективну молодь, і це не може не тішити. Адже за молодими майбутнє, розвиток і процвітання нашої громади і нашої держави.

Став центром цікавих, динамічних подій і стадіон КДЮСШ «Локомотив», де відбувся урочистий захід. До молоді зі словами привітань звернулася заступник міського голови Людмила Задорожна, яка зазначила, що нашій молоді випало жити в непростий час, коли, вкотре, доводиться виборювати свободу українського народу та незалежність нашої держави. Саме наші хлопці та дівчата - молоде покоління, та рушійна сила, яка піднімає нашу країну та впевнено рухається до розквіту й процвітання.

Прикладом у досягненні висот є наші юнаки та дівчата, які уже проявили свої таланти, свідому громадянську позицію, патріотизм і мають певні досягнення, якими пишається громада. Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський нагородив обдаровану та активну молодь. Зокрема, премією за досягнення у різних сферах суспільного життя нагороджено Віталія Протаса, молодого військового медичного працівника; Ірину Радковську, молодого волонтера; Анастасію Крисько, активіста молодіжного громадського руху; Максима Пеню, молодого Захисника України; Володимира Коновальчука, молодого спортсмена.

Опісля урочистої частини, усі, хто завітав на святкування, стали свідками видовищного шоу від юних артистів студії танцю та циркового мистецтва «Грація», дівчат із гурту джампінгу та творчого колективу міського Будинку культури.

Сьогодні ми вкотре довели, що у Подільській громаді дуже активна молодь! Ми пишаємося цим і підтримуємо всі їх починання. Тож, нехай всі Ваші бажання втілюються у життя, а цілі – успішно і легко реалізуються! Мирного Вам неба та світлого майбутнього!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора