Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сильні, бо разом!

Дата: 11.08.2022 17:25
Кількість переглядів: 188

Сильні, бо разом!

Гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, зокрема, рибних та м’ясних консервів, круп, солодощів, дитячих засобів гігієни, дитячого харчування тощо отримала сьогодні ПодільсьФото без описука міська територіальна громада від Концерну «Військторгсервіс». Плідна співпраця керівництва громади і представників Концерну, у тому числі й у напрямку надання гуманітарної допомоги дає свій результат, адже підтримати людей, які переїхали з зони бойових дій до нашої громади та наших захисників – сьогодні це головна ціль. Центр надання гуманітарної допомоги отримані продукти харчування розподілятиме між внутрішньо переміщеними особами та підрозділами Збройних Сил України.

Потім представники Концерну «Військторгсервіс» завітали до міської ради і обговорили із виконуючим повноваження Подільського міського голови подальші напрямки співпраці та вручили Олегу Албанському Подяку Головного Управління майна та ресурсів Міністерства оборони України за сприяння в протидії російській агресії проти України.

Висловлюємо щиру вдячність Концерну «Військторгсервіс» за розуміння та надану допомогу, що є вагомою підтримкою для внутрішньо переміщених осіб та Українських Героїв у такий важкий час.

Лише спільними зусиллями та об’єднавшись, ми наближуємо нашу Перемогу.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора