Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо із Міжнародним Днем молоді!

Дата: 12.08.2022 07:30
Кількість переглядів: 218

Дорога молодь Подільщини!

Сьогодні вітаємо Вас із Міжнародним Днем молоді!

У нашій громаді прекрасна, розумна, активна, цілеспрямована молодь. Вона сміливо заявляє про себе і в роботі, і в навчанні, і в спорті.

Ми віримо у Вашу активнФото без описуу громадянську позицію. Впевнені, що Ваша творча уява, налаштованість на максимальний результат, енергія і успіхи, яких уже досягнуто нині, – гарантія розвитку і процвітання Подільської громади і усієї України.

Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте і обов`язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.

Саме молодь сьогодні взяла на себе відповідальність за наш край, за волю своєї Батьківщини, її подальший розвиток, за долю старшого покоління.

Бажаємо Вам здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та оптимізму, світлого та мирного майбутнього. Нехай збуваються всі Ваші задуми та мрії. Щастя і віри у власні сили! Ми віримо у Вас, у нашу молоду зміну!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора