Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось позачергове засідання виконавчого комітету.

Дата: 11.08.2022 10:45
Кількість переглядів: 337

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось позачергове засідання виконавчого комітету.

На порядку денному членами виконкому розглянуто 11 питань з різних сфер життєдіяльності громади.Фото без опису

З перших двох питань доповідала Олена Чернега, директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. У нашій громаді особлива увага приділяється допомозі військовим, тому з балансу Департаменту одній із військових частин рішенням виконкому передано матеріально-технічні засоби. Також прийнято рішення щодо видачі ордерів на знесення зелених насаджень.

На засіданні йшлося і про захист прав та законних інтересів дітей. Доповідала Анастасія Єфімова, начальник Служби у справах дітей.

Заслухали члени виконавчого комітету також і питання щодо надання дозволу на передачу з балансу КЗ ЦНСП «Родина» на баланс Подільського міського центру соціальних служб продуктових наборів, які закуплені для видФото без описуачі їх внутрішньо переміщеним особам, які були змушені покинути свої домівки через жахіття війни і проживають на території Подільської громади, а також сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Доповідала Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я.

Прийняли рішення і щодо підтримки нашої молоді. Заслухавши доповідь в.о. начальника Управління освіти та гуманітарної політики Володимира Самборського, члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо внесення змін до Програми підтримки молоді у Подільській міській територіальній громаді на 2021-2025 рр. та присудження винагороди Подільського міського голови молоді за активну участь та досягнення у різних сферах суспільного життя у 2022 році.

З наступних питань доповідала Ольга Назаренко, заступник начальника фінансового управління. Більша частина рішень стосувалась допомоги нашим захисникам, а саме були внесені доповнення до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та підрозділам Державної прикордонної служби України, Подільському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки. Також рішенням виконавчого комітету внесенні зміни до Програми профілактики та протидії злочинності в Подільській міській територіальній громаді «Безпечна громада» на 2022-2025 рр.Фото без опису

За зверненням Балтської громади члени виконкому прийняли рішення і щодо надання субвенсії відділенню кардіології та судинної патології з рентген-операційним блоком КП «Балтська багатопрофільна лікарня», яке надає медичну допомогу і нашим мешканцям.

Розглядався і ряд інших питань, з яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора