Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робочу нараду з директорами ЗЗСО та ЗДО Подільської громади провели заступник міського голови Людмила Задорожна і виконуючий обов’язки начальника Управління освіти та гуманітарної політики Володимир Самборський.

Дата: 10.08.2022 13:57
Кількість переглядів: 252

Робочу нараду з директорами закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Подільської громади провели заступник міського голови Людмила Задорожна і виконуючий обов’язки начальника Управління освіти та гуманітарної політики Володимир Самборський.Фото без опису

Головним питанням зустрічі було обговорення процесу підготовки до початку навчального року. Готуються усі заклади освіти незалежно від того, чи відчинять вони двері для подільського школярства 1 вересня. Першочергово вирішуються всі питання з облаштуванням укриттів, крім того відбувається і ремонт самих навчальних приміщень. Комісія з перевірки готовності закладів освіти Подільської громади до нового навчального року вже здійснює огляд навчальних закладів.Фото без опису

А вже днями профільна комісія оглядатиме шкільні укриття (готовність систем оповіщення сигнально-гучномовних пристроїв, організацію електропостачання, підключення до Інтернету, встановлення біотуалетів та інше). Також заклади освіти дооснащуються питною водою, медикаментами та засоби індивідуального захисту.

Головний пріоритет наступного навчального року – це безпека дітей. Дослухаючись до думки та позиції батьків, наша громада готова забезпечувати різні формати навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора