Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Облаштування укриттів закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти на етапі завершення.

Дата: 09.08.2022 10:29
Кількість переглядів: 216

1 вересня все ближче, але Фото без описуяким буде новий навчальний рік? На 100% це не ясно і досі. Він проходитиме онлайн, у традиційному чи в змішаному форматі? Як зазначає Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, головний момент у підготовці до навчання – безпека для всіх учасників освітнього процесу. Саме тому остаточне рішення ухвалюватимуть на рівні обласної та військової районної адміністрації.

Облаштування укриттів у закладах загальної середньої освіти таФото без опису закладах дошкільної освіти вже майже завершено. Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський щодня особисто перевіряє стан підготовки та якість виконання робіт, а також обговорює це питання з представниками підрядних організацій.

Вже днями профільна комісія аналізуватиме стан шкільних укриттів, які можуть використовуватися в разі небезпеки. Вирішуватися питання початку нового навчального року в офлайн-режимі буде по кожному закладу освіти окремо.

Ми добре розуміємо батьків та їхню тривожність, тому звісно вони зможуть на власні очі побачити укриття та обрати як навчатиметься їх дитина: або це буде очне навчання, або ж дистанційне. Система освіти Подільської громади забезпечить будь-який формат, який оберуть батьки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора