Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів чергову нараду із заступниками та керівниками КВЕП «Подільськводоканал» і КВЕП «Подільськтеплокомуненерго».

Дата: 05.08.2022 11:23
Кількість переглядів: 249

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів чергову нараду із заступниками та керівниками КВЕП «Подільськводоканал» і КВЕП «Подільськтеплокомуненерго». Обговорювали результати зустрічі із Міністром розвитку громад і територій Олексієм Чернишовим щодо старту та сталого проходження опалювального сФото без описуезону 2022 -2023 р. Так, через війну зима буде непроста, але є всі передумови до того, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно, Україна має власні запаси газу та як запевняють в Уряді, тарифи на тепло не зміняться.

Олег Албанський зазначив, що потрібно не залишати роботу в пошуку та переході на альтернативні види опалення, адже це дасть можливість суттєво зменшити навантаження на бюджет під час проходження опалювального сезону в майбутньому, а також відійти від залежності від блакитного палива. Тому вже сьогодні треба згуртуватися і частково починати втілювати цей задум у життя, аби в подальшому розширити список переходу будівель на альтернативні види опалення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора