Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів нараду з очільниками міст Одеської та Полтавської областей, у якій взяв участь виконуючий обов’язки Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський.

Дата: 04.08.2022 13:03
Кількість переглядів: 160

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів нараду з очільниками міст Одеської та Полтавської областей, у якій взяв участь виконуючий обов’язки Подільського міського голови – секретар Подільської міської ради Олег Албанський. Тема наради найактуальніша – підготовка до опалювального сезону та вирішення проблемних питань для його сталого проходження. Обговорювали технічну готовність комунальної інфраструктури регіонів, цінову стабільність, накопичення, наявність та доступність палива, у тому числі альтернативного — де це можливо.

Зазначимо, що у ПодільськійФото без опису громаді, попри ризики воєнного стану, комунальники безперервно, з підвищеною відповідальністю проводять підготовку теплового господарства до зими. Працівники КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» виявляють та усувають пошкодження на міських тепломережах, виконують роботи по заявкам жителів багатоквартирних будинків, які заключили договори на аварійне обслуговування внутрішньобудинкових мереж теплопостачання тощо.

В ході наради Міністр зазначив, що наразі прийнято пакет рішень «Тепло», які забезпечують цінову стабільність у сфері теплопостачання та незмінність тарифів упродовж опалювального сезону. Йдеться про прийняття парламентом законопроєктів №7427 та №7429, а також низки урядових рішень — про покладання спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу (ПСО) та інших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора